Društvo Srbija

Predavanje akademika Vladete Jerotića u Novom Sadu

Već nekoliko godina unazad, od strane Instituta za Filozofiju i Interdisciplinarne Studije Novi Sad i Srpskog Filozofskog Društva, se organizuje interaktivna nastava dostupna svim građanima. Kao i svake godine i ove godine nastavu će voditi akademik Vladeta Jerotić.

Predavanje će biti organizovano na Spensu, sa početkom u 19.00h. Uvodničar će biti direktor Instituta za Filozofiju i Interdisciplinarne Studije – prof. Milan Popov, sa temom “Osnove Tanatosa i Erosa”. Tema predavanja akademika Vladete Jerotića će biti “Zašto čovek ubija čoveka i samoga sebe?”

Vladeta Jerotić, srpski lekar, neuropsihijatar, psihoterapeut, filozof, rođen je 2. avgusta 1924. godine. Autor je brojnih radova iz oblasti psihoterapije, psihijatrije, religije i filozofije. Svojim delima i predavanjima srpski akademik već decenijama inspiriše, podstiče i poziva ljude na intelektualno i duhovno razviće.

Više informacija možete naći ovde na facebook stranici Instituta: https://www.facebook.com/Institut-za-Filozofiju-i-Interdisciplinarne-Studije-Novi-Sad-760481674080211/timeline/

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.