Društvo Srbija

“POLJUBI ME„ po osmi put u Vrnjačkoj Banji

Ako volite da se ljubite, i da uz to osvojite neku vrednu nagradu, prijavite se na takmičenje za najduži poljubac koje će biti održano po osmi put u  Vrnjačkoj Banji  14. februara na Mostu ljubavi.

,,Prošlogodišnji pobednici ( koji su inače trostruki pobednici ) ubedili su nas da se ljubljenje može uvežbati. Oni su rekli da mora dobro da “istrenirate” jezik, mišiće usana i lica. Baš kao što je slučaj sa sportistima,  trening će vas dovesti do savršenstva“ poručuje Goran Karavesović iz TO Vrnjačke Banje, i kaže , da će prva nagrada, putovanje u Prag za dve osobe ( 6 dana ) koju dodeljuje turistička agencija “ BANJA INN PLUS “, privući veliki broj zaljubljenih parova.

poljubi me plakat

Učesnike očekuju još vrednih nagrada:  vikend boravak u Vrnjačkoj Banji, Frikom sladoledi, nakit, tretmani u velnes centrima, svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje.

Ove godine će se u čast zaštitnika vinogradara Sv. Trifuna deliti kuvano vino I rakija u organizaciji Vino Župe, a takođe će biti I prigodan program posvećen vinu. Simuliraće se orezivanje vinove loze, pevaće se pesme u čast vina, a devojke u narodnoj nošnji će deliti proizvode ovog giganta iz Župe.

U restoranima ( “Gazda Jevrem” i  “Gočko” ) biće tematske muzičke večeri posvećene vinu i zaljubljenima.

Sedme godine na manifestaciji „ POLJUBI ME“ održanoj u Vrnjačkoj Banji 2015. godine na Mostu ljubavi oboren je rekord u najdužem poljupcu tako da on sada iznosi 101 minut. Rekord je postavio zaljubljeni par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe . Pobednici će biti izabrani u 3 kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par.

most-ljubavi

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefone Turističke organizacije 036-611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije. Organizator manifestacije je Turistička organizacija Vrnjačke Banje, a pokrovitelj Skupština opštine Vrnjačka Banja.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.