Društvo Srbija

Poklon svim građanima Sombora – Novi Eko park

Svečanom ceremonijom održanom na Trgu republike u Somboru, otvoren je jedinstveni eko park, poklon Coca-Cola sistema u Srbiji građanima Sombora, izgrađen uz podršku poslovne asocijacije NALED i WWF – svetski fond za prirodu.

Dragan Lupšić, direktor sektora za odnose s javnošću i komunikacije, Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora, Danijela Buzurović i Saša Todorović, gra
Dragan Lupšić, direktor sektora za odnose s javnošću i komunikacije, Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora, Danijela Buzurović i Saša Todorović, gra

Park u Somboru je prvi u nizu od sedam parkova koje će Coca-Cola Sistem u Srbiji izgraditi u sedam podunavskih gradova u okviru kampanje Dunavski Eko parkovi. Prisutnim zvanicama ovom prilikom obratitili su se Saša Todorović, gradonačelnik Sombora, Dragan Lupšić, Menadžer za odnose s javnošću i komunikacije, Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora i Violeta Jovanović, Direktorka poslovne asocijacije NALED.

Saša Todorović, gradonačelnik Sombora
Saša Todorović, gradonačelnik Sombora

„Izgradnjom eko parka koji poklanjamo svim građanima Sombora želeli smo da stvorimo malu oazu koja će služiti mnogim budućim generacijama kao mesto za okupljanje i razonodu svakog dana. Park je opremljen solarnim osvetljenjem, posebnom dunavskom edukativnom klupom kao i sadržajima za najmlađe i sa ponosom ističemo da je ovo veliki početak naše kampanje oplemenjivanja 7 lokalnih zajednica sličnim dunavskim eko parkovima.“izjavio je Dragan Lupšić, direktor sektora za odnose s javnošću i komunikacije, Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora.

Projekat izgradnje eko parkova u podunavskim gradovima rezultat je desetogodišnjeg ulaganja u unapređenje životne sredine u Srbiji, a njihova izgradnja obogatiće sedam lokalnih zajednica novim, kompletno uređenim, zelenim površinama za odmor, rekreaciju i razonodu.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.