Društvo Srbija

Počinju flydubai popusti #flydubaiSale

Avio-kompanija je najavila popuste od 30 odsto širom svoje mreže

Kompanija flydubai danas je po prvi put pokrenula akciju popusta širom svoje mreže, nudeći putnicima popust od 30 odsto na cene karata u biznis i ekonomskoj klasi za Dubai, i druge odabrane destnacije. Putnici koji planiraju da putuju u periodu između 1. oktobra 2015. i 30. juna 2016. godine, a naprave rezervaciju pre 20. septembra, dobiće popust od 30 odsto.

Rute
Rute

Sa flotom od 49 modernih Boeing 737-800 aviona nove generacije, flydubai ima preko 1.600 letova nedeljno ka više od 90 destinacija u 45 država, stvarajući mrežu koja pokriva zalivske države, Bliski istok, Afriku, region Kavkaza, Centralnu Aziju, Evropu i Indijski potkontinent.

Dubai
Dubai

Dubai se nalazi na raskršću Istoka i Zapada, i u središtu je dinamične globalne industrije povezujući ljude različitog porekla i različitih kultura. Dubai je takođe kosmopolitska oaza, grad futurističkog izgleda koji se proteže Arabijskom pustinjom. Od tržnih centara i zatvorenih staza za skijanje pa sve do safarija u pustinji i najviše zgrade na svetu, Dubai je grad koji poseduje atrakcije bilo za čitavu porodicu, bilo za ljubitelje putovanja.

Kompanija flydubai je posvećena cilju da obezbedi putnicima bolje iskustvo putovanja, nudeći im veći izbor i fleksibilnost,. Biznis klasa kompanije flydubai nudi još udobniji i personalizovaniji doživljaj letenja, dok komforna ekonomska klasa nastavlja da pruža priliku da se češće putuje na više destinacija, za manje novca.

Rezervišite kartu pre 20. septembra i otputujte kompanijom flydubai tamo gde želite da budete, i to po 30% nižoj ceni. Karte za letove se mogu kupiti preko sajta kompanije flydubai (flydubai.com), kontakt centra (011/328-2271), u flydubai poslovnicama ili posredstvom urističkih agencija. Molimo Vas da posetite flydubai internet stranicu (flydubai.com) kako biste se u potpunosti upoznali sa svim uslovima putovanja..

Kompanija flydubai ima 3 leta nedeljno koji povezuju Beograd i Dubai

Za raspored letova, molimo Vas da posetite: http://www.flydubai.com/en/plan/timetable/

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.