Društvo Srbija

Pocinje Coke Summership letnja praksa

POČINJE COKE SUMMERSHIP LETNJA PRAKSA

Kompanija Coca-Cola Hellenic u narednih šest nedelja omogućiće studentima i diplomcima sticanje i unapređivanje realnog poslovnog iskustva

Beograd, 24. jul 2015. godine – Ovogodišnja, treća po redu Coke Summership letnja praksa za studente i diplomce počinje danas, a 23-oje najboljih studenata i diplomaca akreditovanih univerziteta u Srbiji, imaće mogućnost da kroz rad sa mentorima, edukacije i treninge steknu i unaprede svoje znanje i praktične veštine. Svi studenti, po završetku programa, dobiće potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic.

 Ovogodisnji polaznici Coke Summership letnje prakse

Ovogodisnji polaznici Coke Summership letnje prakse

Zainteresovanost za ovaj program pokazuje i 1500 prijavljenih studenata i diplomaca ove godine. Nakon dvomesečne selekcije, testova i intervjua, odabrani su najbolji koji će u narednih šest nedelja biti deo jedne od najvećih kompanija u svetu. Polaznici programa na nedeljnom nivou iskustvo će sticati kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja. Projekte će realizovati u različitim sektorima kompanije među kojima su i proizvodnja, prodaja, distribucija, logistika, finansije, marketing, komunikacije i HR sektor.. Pored toga što će biti uključeni u sve poslovne aktivnosti, ove godine mentori su za polaznike pripremili i izazovne projekte u okviru kojih će studenti sami voditi celokupan process, a po završetku se od njih očekuje da daju predloge za unapređenje projekta. Polaznici Coke Summership-a jednom nedeljno imaće i predavanja od strane top menadžera kompanije, ali i stručnjaka iz poslovnih organizacija sa kojima Coca-Cola Hellenic sarađuje. Poslovanje svih sektora, unapređenje prezentacionih veština i lični razvoj, samo su neke od tema predavanja.

Jekaterina Solovjova, jedna je od ovogodišnjih polaznika, a koliko njoj znači Coke Summership potvrđuje činjenica da je između letovanja i profesionalnog usavršavanja, odabrala ovo drugo: „Prilika da učestvujem u ovom specifičnom programu se ne propušta i drago mi je što ću zaista imati mogućnost da primenim stečeno znanje tokom studija, ali i upoznam se sa konkretnim projektima i poslovnim zadacima kompanije. Coke Summership će svakako doprineti mom daljem razvoju, a veštine koje steknem i unapredim moći ću da primenjujem u budućoj karijeri. Bez sumnje, biće ovo jedno veliko i nezaboravno iskustvo za sve polaznike“.

Veštine u upravljanju projektima, veštine prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima se polaznici Coke Summership programa dodatno usavršavaju. Kroz ovaj, ali i programe kao što su Management Trainee, saradnju sa FON-om i brojnim studentskim organizacijama, Coca-Cola Hellenic mladima pruža raznovrsna poslovna znanja na praktične i primenjive načine i nastoji da ih ohrabri da ostanu u zemlji i svojim radom doprinesu razvoju lokalne zajednice.

Dodatne informacije o Coke Summership letnjoj praksi možete pronaći na sajtu www.cokesummership.com.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.