Počela Amstelova kampanja „New age, old school“

0

Tri obična i nenametljiva, a opet potpuno drugačija muškarca o kojima već svi pričaju, postali su jedna od glavnih tema. Ko su zapravo Džoni, Beli i Gile? Da li se radi o novim rijaliti zvezdama i šta nam oni poručuju, pogledajte:

Amstel, poznati pivski brend, kroz svoju novu kampanju „NEW AGE, OLD SCHOOL“ potrošače upoznaje sa ova tri interesantna lika. Oni simbolizuju prototipe svega onoga što veličamo u prijateljima i pružaju primere vrlina kojima se divimo. Džoni, Beli i Gile podsećaju da pravo prijateljstvo nije nestalo, da su lepi maniri i briga o drugima uvek na ceni, kao i da je mudrost koja se stiče sa godinama i iskustvom – odlika najboljih.

Džoni je uvek tu da pomogne, bez previše priče i hvalisanja. Beli nije lud za mobilnim telefonima i društvenim mrežama, ali ne okleva da se i u četiri ujutru javi prijatelju na poziv. Dok se Gile odavno uverio u ispravnost krilatice „Govori tiho i nosi psa sa sobom“. Doduše, umesto psa on uvek u svom okruženju ima prave drugare, poput Džonija i Belog, sa kojima ne propušta da šeruje sve lepe trenutke, ali i „poslednju flašu“ omiljenog Amstela.

„Kroz svoju bogatu istoriju, Amstel je pokazao da veruje da pravi prijatelji ne zasnivaju odnos na kratkim, jednosmernim i usputnim razgovorima u brzim svakodnevnicama, već da zajedno koračaju kroz život i pružaju obostranu podršku – a upravo je to životna filozofija koju želimo da prenesemo i koju živimo“, istakla je Sofija Eftimovski-Božović, senior brend menadžerka u kompaniji HEINEKEN Srbija.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend