Društvo Sport Srbija

Patika za urbane trkače koji i tokom zimskih dana ne prestaju da trče

Početak novembra i sve niže temperature ne treba da budu razlog da ljubitelji trčanja prestanu sa ovom aktivnošću dok ponovo ne otopli. Iako je napolju sve hladnije, a padavine su sve češće, uz adekvatnu opremu i dobar plan treninga i u ovim danima svako može odraditi trening bez problema.

Upravo u susret zimskim danima adidas je predstavio Pulseboost HD Winterized siluetu za urbane trkače. Specijalna Boost HD tehnologija pruža više stabilnosti, udobnosti i veći povraćaj energije. Tu je i jedinstveni Continental Adaptive Traxion gumeni đon, dizajniran uz pomoć veštačke inteligencije, koji pruža maksimalnu kontrolu tokom nagle promene pravaca na svakoj podlozi, bilo da je suva ili vlažna. Uz sve to, ono što je možda i najvažnije za sve koji nastavljaju da trče na otvorenom i tokom kišovite jeseni ili snežne zime, nove Pulseboost HD Winterized patike napravljene su od vodootpornog balističkog najlona, koji čuva stopala trkača čineći ih suvim i toplim u svakom trenutku.

Sa znatno nižim đonom, Pulseboost HD spreman je na neočekivano, pa iznenadna zaustavljanja ili nagle promene pravaca na užurbanim gradskim ulicama više ne predstavljaju problem, baš kao ni različite vremenske prilike.

Kako bi se i lokalni trkači uverili u poboljšane performanse novog trkačkog modela, za sve zainteresovane u subotu 2. novembra, na Kalemegdanu, adidas i Sport Vision organizovali su Running Challenge dan. Čak 150 učesnika imalo je priliku da isproba Pulseboost HD Winterized siluetu, ali i da se oproba u različitim sportskim izazovima. Za one najbolje obezbeđene su i vredne nagrade.

Pulseboost HD Winterized patike dostupne su u Run’n More i Sport Vision radnjama, a za više informacija posetite adidas.com/feeltheboost, kao i @adidasrunning na Instagramu, Facebooku I Twitteru, koristeći #Boost.

Tags

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.