Društvo Srbija

”Panter” kolekcija Jesen/Zima 2015/2016 u prodaji

Prvi deo ”Panter” kolekcije Jesen/Zima 2015/2016 upravo je stigao u sve ”Panter” prodavnice širom Srbije. Kolekcija je i ovoga puta izrađena od pamuka vrhunskog kvaliteta, a dizanerska rešenja prate savremene modne trendove. Cene su i dalje pristupačne, pa će kompanija ”Panter” i dalje ostati sinonim za odličan odnos cene i kvaliteta garderobe koju proizvodi.

DSC_1384.jpg 1

Leto je na samom izmaku, i hladniji dani samo što nam nisu zakucali na vrata. Vreme je da se pripremimo za jesen, pa je kompanija ”Panter” s’tim u vezi sve pripremila kako bi njeni kupci spremno dočekali hladnije dane, a i kako bi roditelji blagovremeno mogli da pripreme svoje đake za predstojeću školsku godinu.

Materijali koji dominiraju u najnovijoj ”Panter” kolekciji su pamuk 100%, i pamuk sa likrom jer je prevashodni cilj kompanije ”Panter” da proizvodi udobnu i konfornu garderobi. Materijali su uvozni, i karakteriše ih visok kvalitet i postojanost, pa komade garderobe koje ove godine kupite u ”Panter” prodavnicama možete nositi narednih nekoliko godina. Boje koje dominiraju u ovoj kolekciji su: tamno zelena, tamno tirkiz, melanž siva, bordo, teget i neizostavne tamno siva i crna (za muškarce), i bela, bež, rezedo zelena, koral crvena, roze, tamno zelena, teget, crna i braon (za velike i male dame).

DSC_0976.jpg 1

I ovoga puta kompanija ”Panter” se potrudila da opravda poverenje svih članova porodice, pa tako i u jesenjoj kolekciji imaju modele od onih za najmlađe, do onih za starije članove porodice. Širok je dijapazon i veličina, a postoje i modeli koji su namenjeni osobama sa punijim stasom pa se oni proizvode i u veličinama do 3XL i 4XL.  Dizanerska rešenja su kreativna i prilagođena uzrastu onih kojima su modeli namenjeni.

Sa novom kolekcijom kompanija ”Panter” je zadržala sve one prednosti po kojima je kupci godinama prepoznaju: kvalitet i pristupačne cene, a dodala nove trendovske boje i savremena dizajnerska rešenja. Zato će se sigurno dopasti svim postojećim i novim kupcima koji preferiraju casual i sportsku garderobu.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje