Društvo Srbija

Panoramsko razgledanje Novog Sada Lastinim otvorenim autobusom

Turistička agencija „Lasta“ nakon otvaranja poslovnice u Novom Sadu, nastavlja sa dobrom praksom promovisanja Novog Sada kao turističke destinacije, ali i pružanjem turističkih usluga građanima Novog Sada.
Nakon promotivnih turi turističkog autobusa za panoramsko razgledanje grada, održanih početkom jula u toku trajanja festivala Youth Fair i Exit, nastavlja se organizacija kružne ture panoramskog razgledanja grada „Lastinim“ otvorenim autobusom.

Prvi polazak je u petak 31. jula 2015. godine u 19 sati, a  naredni u subotu, 1. avgusta u 19 sati u u sredu, 5. avgusta u 10 sati. Nakon toga, nastavlja se tokom celog meseca avgusta realizacija tura uz minimun 10 učesnika,  svake srede od 10 sati i svakog petka i subote od 19 sati.

Razgledanje će trajati od 45 do 60 minuta, polasci su kod Uspenske crkve, a maršuta ture je:
-Polazak kod Uspenske crkve, Jevrejska ulica, Bulevar Oslobođenja, most Slobode, sremskom stranom do Petrovaradina, most Duga, Bulevar Mihajla Pupina, Uspenska crkva.

Za sve učesnike, Turistička organizacija Grada Novog Sada obezbedila je turističke vodiče koji će tokom trajanja razgledanja, na srpskom i engleskom jeziku dati informacije posetiocima o kulturi, istoriji i arhitekturi Novog Sada.

Cena karte je za ovu turu će iznositi 500 dinara za odrasle i 300 dinara za decu (deca do 7 godina – gratis), a moći će da se kupe u poslovnici TA “Lasta” na Spensu, kao i pri ulasku u turistički autobus.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.