Društvo

Pampers podržava porodilišta u Srbiji

Pampers kampanje, sa ciljem da unaprede kvalitet nege bebe već su postale tradicija proteklih godina. Poslednjih deset godina Pampers je uložio sve napore i iskustvo da doprinese koliko je god moguće da podrži kvalitet nege dece u Srbiji. Još od 2005. godine Pampers pomaže porodilišta obezbeđujući respiratore, neonatalne krevetiće, stolove za presvlaku i stolice, čime je pomogao više od četvrdeset porodilišta u zemlji, što govori da godišnje,  oko 60,000 beba ima koristi od ove pomoći.

Ove godine Pampers nastavlja sa podrškom porodilišta u Srbiji u vidu neonatalne opreme za četiri porodilišta: Klinički centar Srbije, Klinički centar Novi Sad, Klinika Narodni front i Zdravstveni center u Zrenjaninu.

Pampers za porodiliste

Prva pomoć u vidu sponzorstva uručena je Klinici za ginekologiju Kliničkog centra Srbije.

„Želeo bih da se zahvalim Pampersu na sponzorstvu u ime Kliničkog centra Srbije, kao i u ime ostala tri porodilišta u Srbiji. Zahvaljujući pomoći koju smo danas primili, kao svakoj prethodnoj tokom proteklih deset godina zajedno omogućili smo bolje uslove i negu za sve mame i bebe,“

izjavio je direktor Klinike za ginekologiju, prof.dr Aleksandar Stefanović.

Ova pomoć puno znači kako našoj instituciji, tako i svim mamama i njihovim bebama. Naša klinika je najveća u Srbiji i trudimo se da obezbedimo najbolju moguću negu za bebe,“ Svaka mama i beba zaslužuju najbolju negu, podršku i pažnju u njihovim najnežnijem periodu života. Omogućavajući podršku mamama i bebama, kao i njihovim porodicama tokom ovih najlepših momenata je jedan od ciljeva Pampersa.

Proces poboljšanja kvaliteta nege dece u Srbiji je dugotrajan projekat koji treba da odgovori na potrebe mama, beba i profesionalaca.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.