Društvo Srbija

Održana druga radionica ,,Deca deci pomažu“ Suzane Perić

Atelje Suzane Perić zajedno sa kreatoekom Suzanom Perić danas su  u Kombank dvorani održali drugu radionicu pod nazivom  „Deca deci pomažu“   koja se odrzava u okviru  tradicionalne zimske manifestacije BEOGRADSKA ZIMA  pod sloganom „Zaokruži Beograd“u organizaciji Centra beogradskih festival CEBEF.

Specijalni gosti današnje druge radionice bili su  učenici Osnovne škole za zaštitu vida Dragan Kovačević , njih čak dvadeset učenika pokazalo je  veliko interesovanje za kreativan rad u kojima im je pomagala naša poznata kreatorka Suzana Perić.

Danasnju radionicu posetili su i najmaladji do sada gosti iz Centra za zaštitu odojčadi , dece i omladeine iz Zvečanske sa svojom vaspitačicom Tanjom .

Deca su bila veoma radosna i srećna jer su uzivala u kreativnoj radionici i druzenju sa drugom decom , a naiskreniji osmesi su bili kada im je kreatorka Suzana Perić poklonila šarene zanimljive kape i šalove.

Današnoj radionici odazvao se I veliki proj  deca iz Osnovne škole Rudjer Bosković sa njihovom nastavnicom Sladjanom .

Radionica je privukla pažnju I druge dece I njihovih roditelja koja su se u tom              trenutku našli u holu Kombank dvorane .

Iako je danas odrzana tek druga Radionica „Deca deci pomažu“   radionice privlače veliku pažnju . Planirano je za pet dan da kroz radionice prodje oko 60.dece , ali za samo dva dana kroz naše radionice prošlo je oko 50.dece na šta smo jako ponosni

Sledeace Radionice „Deca deci pomažu“   organizovaće se   23. i 26. decembra od 15.00 do 18.00 u Kombank dvorani,bivsi Dom sindikata   kada će se na radionicama praviti novi maštoviti novogodišnji ukrasi za jelke , kreirati modni šalovi I kape , učiti  najmlade pravljenju mnogih lepih predmeta , kao I kako pronaći svoj stil… a voditelj radionica biće I dalje naša kreatorka SUZANA PERIĆ  koju su deca danas jako zavolela I heli su da je bolje upoznaju I postavljali su joj bezbroj zanimljivih pitanja .

Radionica koja je trebalo da se održi 19.decembra odkazana je zbog velikig pravoslavnog praznika Svetog Nikole

Ceo program se realizuje u saradnji sa udruženjem  „Alchimia

Očekujemo vas na sledecoj redionici već 23.decembra od 15 do 18h u        Holu Kombank dvorane (bivski Dom sindikata) kada očekujemo Leontinu I Hor Čarolija ,  decu iz Savetovalšta protiv nasilja u porodici I male balerine iz baletske Škole Drine Pešić

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.