Društvo Srbija

Od sada još brži internet za SBB korisnike

Kompanija SBB još jednom je povećala brzine kablovskog interneta. Od 1. septembra nove brzine iznose od 30 Mb/s pa sve do 150 Mb/s, u zavisnosti od izabranog paketa.

Nova početna brzina SBB kablovskog interneta sada je četiri puta veća od prosečne brzine interneta u Srbiji, koja je u prvom kvartalu 2015. godine iznosila 7 Mb/s, na osnovu istraživanja sajta www.stateoftheinternet.com.

Capture

Brzina SBB-ovog početnog internet paketa je dva puta veća od prosečne brzine interneta u Švajcarskoj (14.9 Mb/s), tri puta veća od prosečne brzine interneta u Nemačkoj (10,2 Mb/s) i čak pet puta veća nego u Italiji (6.1 Mb/s).

Nove brzine, koje će im u narednih nekoliko dana biti sukcesivno ubrzavane, postojeći korisnici SBB digitalnih Trio i Duo paketa moći će da koriste po nepromenjenim cenama. Dodatno, novi korisnici, do kraja septembra, imaju priliku da Trio i Duo pakete tokom prva četiri meseca koriste za samo jedan dinar.

*Na osnovu istraživanja brzine kablovskog interneta u Srbiji sajta www.stateoftheinternet.com, u prvom kvartalu 2015. godine.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.