Novogodišnja zabava u Delta City-ju

0

Odlični popusti do čak 60% na aktuelne modne kolekcije, slikanje sa Deda Mrazom, zabava na klizalištu – samo su deo novogodišnje atmosfere koja očekuje posetioce Delta City-ja, svih sedam dana u nedelji.

Popusti, popusti, popustiiii…

Ukoliko se još uvek dvoumite kako da obradujete drage osobe povodom predstojećih praznika, ne propustite sezonu popusta koja je uveliko počela. Office Shoes, Esprit, Sportina, Glam Up, Sport Vision, Marks&Spencer, Stylos, samo su neki od brendova koji će vas obradovati odličnim popustima do čak 60%.

NG - jelka

A gde je Deda Mraz?

Naravno, kao i prethodnih godina, posetioce u atrijumu očekuje i Deda Mraz sa vilenjacima –uslikajte se sa omiljenim Dedom i ponesite fotografiju na poklon, kao lep suvenir. A možete i da mu šapnete novogodišnju želju, nikad se ne zna…

Klizanje Delta City

I naravno, klizanje

Škola klizanja i vrtić na ledu za najmlađe, hokej, porodično klizanje, boćanje na ledu – samo su deo zabavnog programa klizališta ispred Delta City-ja.

Nova godinaHo-ho-hooo

Vidimo se u Delta City-ju!

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend