Društvo Srbija

Novi simbol Beograda na Trgu Republike – Courtyard Marriott

Novi hotel u strogom centru Beograda – Courtyard Marriott – Belgrade City Center, od 17. oktobra zvanično otvoren.

Investicija vredna 30 miliona evra, Courtyard Marriott – Belgrade City Center, zvanično počinje sa radom i poslovaće po visokim svetskim standardima i zahtevima čuvenog hotelskog operateraMarriott International Inc. koji upravlja sa 4.200 hotela širom sveta.

ewUFWSaOwFjFAG4rxxlnoP4nXSL8CY673TgiXAFSkb8

Investitor je kompanija PSP-FARMAN, koja je izgradnjom hotela otvorila više od 100 novih radnih mesta. Izgradnja je završena u rekordnom periodu od 14 meseci. U radovima je učestvovalo 169 firmi, a više od 400 ljudi je primenilo domaće znanje i ekspertizu na stvaranju proizvoda koji će gostiti poslovne ljude i turiste iz celog sveta.

ATRmb9pJreSt9cPE4F3rAz1IJ1d55tXxonTWdgc9VaQ

Hotel je smešten u centralnom gradskom jezgru Beograda, u neposrednoj blizini Trga Republike, između Narodnog pozorišta i Narodnog muzeja u Vasinoj 2. Pored eksluzivne lokacije, objekat odlikuju unikatna arhitektonska rešenja kako fasade tako i čitave konstrukcije, kao i svih inžinjerskih sistema koji doprinose energetskoj efikasnosti i funkcionalnosti. Hotel se prostire na osam etaža i dve podzemne koje su iskorišćene za parking i smeštaj savremene tehnike koja podržava rad hotela.

jL-bBzSBiFL1zhTLpbba4MtfwuQfTTj_TGFcgjf6dhY

Kategorizovan sa četiri zvezde, Courtyard Marriott – Belgrade City Center raspolaže sa 114 soba i apartmana visokog dizajna, salom za sastanke, teretanom i „signature“ restoranom i lounge barom CREDO, koji će pod zasebnim brendom pretendovati da postane i novo mesto okupljanja Beograđana.

1jIjTddt9zsCR0lFx93ocf7KOijDmghGb6PASxpeeBc

Enterijer obogaćuje Kolekcija savremene srpske umetnosti pod nazivom „Refleksija“ i čine je 28 umetničkih dela koji su u konkurenciji od preko 20.000 radova odabrani da krase novootvoreni hotel Merriott u Beogradu. Kolekcija je rezultat ideje investitora da pruži i novi gradski izložbeni prostor u Beogradu i podstakne stvaraoce iz oblasti savremene umetnosti, dizajna, arhitekture i novih tehnologija.

wgvwIOYzhYtUQHlpXrT-2LNChMOPuSW0XVQSqT80c7Q

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.