Društvo

Novi Sad dobija prvi ženski coworking prostor u Srbiji: Space Girls

  • May 27, 2020
  • 2 min read
  • 28 Views
Novi Sad dobija prvi ženski coworking prostor u Srbiji: Space Girls

Space Girls je novootvoreni prostor za zajednički rad samostalnih preduzetnica i freelance-erki, namenjen isključivo damama. Nastao je iz ideje da bude podrška ženama u preduzetništvu i onima koje tek planiraju da se upuste u te vode. Space Girls je osmišljen kao sigurno mesto za ideje, inspiraciju i podršku na ponekad teškom putu preduzetništva. Mesto gde se konkurencija ostavlja ispred vrata, mesto bez osuđivanja i osećaja usamljenosti. 

Glavni cilj Space Girls-a je da se napravi zajednica u kojoj vlada osećaj pripadnosti, međusobna podrška među ženama preduzetnicama i dodatna edukacija na razne aktuelne teme koje mogu da pomognu na preduzetničkom putu.

Space Girls prostor se prostire na dva nivoa. Na gornjem nivou se nalazi open space koncept coworking prostora, sa sedam stolova, u smanjenom kapacitetu zbog trenutne situacije, zatim privatna kancelarija za manje firme sa do četiri zaposlena, kao i kuhinja i sanitarne prostorije. 

Na donjem nivou se nalazi prostor za sastanke, koji se po potrebi transformiše u prostor za različite događaje, edukativnog i zabavnog karaktera, koji je slobodan za iznajmljivanje. 

Pozivamo sve zainteresovane društveno odgovorne kompanije da nam se pridruže i pomognu na našem putu ka ostvarivanju ciljeva. Ideja je da se Space Girls priča razvija i širi vremenom i postane neizostavni deo zajednice žena preduzetnica.

Znamo da je u novonastaloj situaciji došlo do puno promena, kako u privatnoj, tako i poslovnoj dinamici, pozivamo vas da zajedno gradimo “novo normalno”. Rezervišite svoje novo radno mesto.

Prostor se nalazi u Kosovskoj 26, u Novom Sadu. Više informacija potražite na Space Girls sajtu ili društvenim mrežama Facebook, Instagram ili Linkedin.

 

Podeli ovaj tekst:
About Author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.