Društvo Srbija

Novi neXt Smoothie – pametni voćni snack od sada na tržištu

Porodica neXt sokova od danas je bogatija za još jednog člana, neXt Smoothie – pametni voćni snack, pripremljen od mešavine više vrsta voća! U svom sastavu nema dodatu vodu, šećer kao ni arome. Uz to odlikuje ga bogat ukus, gustina i osećaj sitosti koji pruža nakon konzumiranja.

neXt Smoothie dolazi u dva ukusa: mango, narandža, marakuja, banana, jabuka i limun kao i crveno grožđe, borovnica, malina, jagoda, banana, jabuka i kruška. Za sve koji žele da povećaju dnevni unos voća u svojoj ishrani, neXt Smoothie predstavlja dobro rešenje kao međuobrok, odnosno voćna užina koja je uvek spremna za konzumaciju.

Next smoothie KV mango fin

„Neophodno je da u svakodnevnoj ishrani povećamo unos voća, a neXt Smoothie je dobro rešenje za međuobrok ili užinu jer sadrži presovano i ceđeno voće, bogat je vlaknima i omogućava da se na najjednostavniji način unesu nutrijenti voća. Kako neXt Smoothie ne sadrži vodu, arome i šećer, može da zameni dve porcije voća dnevno“, istakla je prof. dr Gordana Ristić, dodajući i da je neXt Smoothie prilagođen savremenom tempu života jer ne oduzima vreme potrebno za pripremu voćne užine u toku dana.

neXt Smoothie su među prvima imali prilike da probaju brojni gosti na događaju u restoranu „Pasent“ u Sremskim Karlovcima. Događaj organizovan u idiličnom ambijentu kraj Dunava okupio je veliki broj predstavnika medija, kao i popularne blogere i Instagramere, koji su uživali u bogatom zabavnom sadržaju za koji su između ostalog bili zaduženi i glumci Nikola Đuričko i Tamara Dragičević.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.