Društvo Srbija

NIS domaćin „Kobajagi evropskog prvenstva 2015“ u košarci za decu

U susret Evropskom prvenstvu u košarci, danas je ispred Poslovnog centra NIS-a na Novom Beogradu održan turnir u košarci za najmlađe kategorije, „Kobajagi evropsko prvenstvo 2015“. I ove godine, domaćin turnira bila je kompanija NIS koja je u okviru svog korporativnog programa „Energija sporta“ podržala ovu manifestaciju zajedno sa Košarkaškim savezom Srbije.

NIS domacin Kobajagi evropskog prvenstva u kosarci za decu
NIS domacin Kobajagi evropskog prvenstva u kosarci za decu

Oko 300 mališana imalo je priliku da pokaže svoj talenat na pet postavljenih terena igrajući košarku po sistemu koji se koristi na Euro Basketu 2015, ali po pravilima „streetball 3 na 3“ košarke.

NIS domacin Kobajagi evropskog prvenstva u kosarci za decu 3
NIS već četvrtu godinu zaredom podržava sportsku akciju Košarkaškog saveza Srbije – Mini basket ligu koja se organizuje u celoj zemlji. Kroz program društvene odgovornosti pod nazivom „Energija sporta“ NIS posebnu pažnju poklanja razvoju dečjeg i omladinskog sporta, pravilnom razvoju mladih generacija i promociji zdravog života. „Energija sporta“ je samo deo društveno-odgovornog poslovanja NIS-a, koje se odvija pod sloganom „Budućnost na delu“.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.