Društvo Hrana&Piće Srbija

[NAGRADNA IGRA] Doncafé čarobna šoljica u prazničnom paketu

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, Doncafé je svim ljubiteljima kafe spremio praznični paket koji donosi čaroliju 100% buđenja na potpuno nov, drugačiji način. Ritual ispijanja prve jutarnje kafe, način pripreme, miris kafe koji se ujutro širi našim domom, sam po sebi je magičan. Zato  i najlepša buđenja upravo počinju uz kafu iz naše omiljene šoljice. U prazničnom paketu, uz Moment od 200g i Kakao & Cimet od 200g, čeka vas Doncafé čarobna šoljica koja u vaše tople domove unosi miris Doncafé jutra, uz škripu snega i prave avanture na sankama. Skinite mobilnu aplikaciju, oživite čarobnu šoljicu i podelite tu sliku sa prijateljima na Facebook-u!

Više informacija o Doncafé aplikaciji možete pronaći OVDE.

Za čitaoce Adria Daily magazina Doncafé je pripremio tri praznična paketa, a da biste učestvovali u nagradnoj igri i osvojili jedan od njih ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici (OVDE) i odgovorite na pitanje zašto biste baš vi trebali da dobijete poklon. Komentare je moguće ostavljati do ponedeljka (27. novembar) u 17h, dok ćemo imena srećnih dobitnika objaviti u 18h! Dobitnike biramo putem random.org, a takođe napominjemo da se paket mora lično preuzeti!

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.