Događaji Društvo Srbija

Muzički festival Fes’ in Sedamdes’ biće održan 25. avgusta na Novom Beogradu.

FES’ IN SEDAMDES’ je muzički festival osmišljen od strane mladih članova Udruženja multimedijalnih umetnika Digins koji se održava već četvrtu godinu. Pored muzičkog dela FES’ IN SEDAMDES’ podrazumeva i humanitarnu akciju #FES2k18 Chapter Four “Ljubav prema elektronskoj muzici ne znači i ljubav prema narkoticima“. Ovaj slogan predstavlja i naziv edukativnog segmenta festivala, odnosno svojevrstan apel mladih koji se veoma odgovorno i osvešćeno svakodnevnog suočavanja sa  problemom narkomanije u svom najbližem okruženju, u školama, u porodici, umeđu prijateljima…  Pored toga, ova manifetacija će u saradnji sa Fondacijom „Podrži Život“, aktivirati i volontere koji će u zapečaćenim kutijama prikupljati novac za obolelu i socijalno ugroženu decu.

Više informacija možete naći na linku!

FES’ IN SEDAMDES’ je jedini besplatni humanitarni festival u Srbiji, koji neguje muzičko-donatorski program u cilju antinarkotik edukacije!

Festival će se održati 25. avgusta ove godine u novom parku novobeogradskog Bloka 70 i to sa početkom u 18 sati, a trajaće sve do ponoći. Sa željom da se razbiju predrasude o uskoj povezanosti elektronske muzike i narkotika, kao i u nameri da šire upozorenje o prisutnosti droge u našoj okolini, članovi Udruženja multimedijalnih umetnika Digins su pozvali da im se pridruže i aktivisti     Udruženja za podršku u prevenciji i rehabilitaciji zavisnika od opojnih sredstava, „Izlazak“.

Ideja projekta je i masovnije uključivanje mladih u samu organizaciju festivala. Otuda su prijave otvorene za sve zainteresovane mlade DJ-eve od kojih će nekoliko njih imati mogućnost za sopstvenu promociju, kako bi svoju kreativnost i energiju preneli publici i kako bi mlade motivisali na rad i inventivnost. Takođe, festivalu su potrebni mladi volonteri koji će tokom Festivala prikupljati novac i deliti svetleće narukvice svim davaocima dobrovoljnih priloga.


Nakon uspešno završenog prošlogodišnjeg festivala, prikupljena sredstva su donirana Fondaciji „Podrži Život“  i Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti.

FES’ IN SEDAMDES’ ovog puta najavljuje Cherry on Top žurku sa svojim predstavnicima DJ Leom i DJ Ikeom. Takođe, nastupiće i Danijel Čehranov, koji je poznat publici EXIT festivala, kao i Erick Kasell, Doctor Repulsor, I’gor, Diamond Mark, Milhouse i FLEXX. Posetioce će rashladiti popularni beogradski sladoled Crna Ovca, a ko bude želeo moći će da osveži svoj izgled novom besplatnom frizurom zahvaljujući Pantelić Hairst

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.