Društvo Srbija

Moderan spa centar i novi medicinski blok sa četiri zvezdice u Vrnjačkoj Banji

Počeli su  radovi na ostvarivanju još jednog velikog projekta SB “Merkur “ koji se ogledaju  u otvaranju novog objekta „Romanija“ ( pre drugog svetskog rata vila “ Splendor ), bolnice sa četiri zvezdice na zadovoljstvo svih budućih komercijalnih gostiju. Prema prvim procenama vrednost investicije je oko 300 miliona dinara, bez vrednosti opreme koja će biti ugrađena u sam objekat.

Nova Romanija

Prvi faza  uključuje grube radove. Pored radova rušenja i raščišćavanja terena u ovoj fazi vrše se i radovi na izvođenju bušotine u krugu samog objekta, jer je u planu da sledeći najveće svetske standarde, gosti u novoj “Romaniji” koriste mineralnu vodu u objektu i to na svim nivoima. Od čaše za piće do otvorenog i zatvorenog bazene.

Druga faza uključuje završne radove i opremanje objekta. Realizacija projekta trajaće godinu dana i nezvanično otvaranje ovog luksuznog objekta treba očekivati na proleće 2017. godine.

Vila Splendor 2

Pored rekonstrukcije postojećeg objekta, biće izgrađen i novi objekat tako da će ukupna površina biti oko 3.500 m2. Kapacitet je 75 ležajeva sa mogućnošću proširenja do 85 ležajeva, uz medicinski blok kao i moderan Spa centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom, restoran i  kuhinju po HACCP standard, konferencijsku salu i dodatne pomoćne prostorije.

”Ideja o rekonstrukciji ovog objekta postoji duži vremenski period. Početak realizacija je bio uslovljen pripremom neophodne dokumentacije i planskih aktivnosti. Ovo će biti još jedan korak ka ostvarivanju vizije i kreiranja liderske pozicije u pružanju medicinskih i ugostiteljskih usluga, kako na teritoriji Republike Srbije, tako i šire…..kaže PR SB “Merkur” Bojana Beljić.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.