Moda&LifeStyle

Ženstvena snaga i individualnost kolekcije H&M Studio AW16

Ema Roberts, Kjara, Kejt Mara bile su među zvanicama na sinoćnoj reviji H&M Studio AW16 koja je održana ispod zasvođene tavanice istorijske tržnice Bourse de Commerce u Parizu, gde su nadahnuće bili jaka žena i lepota nezavisnog uma.

prvi red

Manekenke Amber Valeta, Džordan Dan, Freja Beha Eriksen, Ešli Grejem, Su Džu Park i Hari Nef pojavile su se u kreacijama koje su izražavale nezavisnost žene, kao i raznolikost ženskog karaktera. Koračale su posebno izrađenom pistom koju su krasile prozračnost i šarm zamrznutog jezera, u čemu se ogledao uticaj prirode na kolekciju.

Runway17_MathiasNordgren

Sve oči bile su uprte u kolekciju, koja spaja moćne krojeve sa švedskom baštinom i rukotvorinama. Na sceni se moglo videti sveže interesovanje za žensku siluetu naglašenu ramenima i strukom, uz dodatak dramatičnosti i stava koje su uneli gaučo šeširi i kaubojske čizme.

Runway24_MathiasNordgren

„Srce ove kolekcije nalazi se u snazi i lepoti žene, i načinu na koji tu snagu ispoljavamo kroz stil. Obožavam kontrast snažnih krojeva uz detalje rukotvorina sa temom švedskog nasleđa i folklora“, kaže An-Sofi Johanson, kreativni direktor u H&M-u.

Runway50_MathiasNordgren

Nikola Goden iz dua Air, ekskluzivno za reviju, napisao je originalnu pesmu „Tajanstveno jezero“, čije je izvođenje, uz pratnju hora, uživo podgrejalo atmosferu. Reviji koja je održana tokom pariske Nedelje mode prisustvovalo je 600 međunarodnih urednika i zvanica, uz globalnu publiku koja je reviju pratila na sajtu studio.hm.com.  

Suki Voterhaus
Suki Voterhaus

H&M Studio je H&M-ova kolekcija ključnih odevnih predmeta sezone, sa potpisom posebnog tima dizajnera. Ova kolekcija u ograničenim serijama biće dostupna u 200 prodavnica, kao i na internetu, počevši od 8. septembra.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.