Moda&LifeStyle Hrvatska

Zavirite „iza kulise“ nove kolekcije modnog dvojca Klisab

Modni dvojac KLISAB čiji svaki projekt s velikim zanimanjem vjerno prati modna publika, na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u predstavit će novu žensku pret-a-porter zimsku kolekciju.

Jedno od najzanimljivijih imena mlađe dizajnerske generacije u svojem stvaranju ima jasnu viziju – dizajnirati odjeću koja ženi pomaže izazvati i manifestirati željeni stav. Ove sezone, to će učiniti naglašenim strukom i ramenima te prepoznatljivim predimenzioniranim komadima.

Kolekciju za jesen i zimu nazvali su „PATCH PATCH“ i odlučili ju predstaviti na sebi svojstven način. Prezentirajući pozadinske momente svojeg stvaralaštva pokazali su što se može očekivati na pisti najvećeg tjedna mode i dokazali zašto su majstori patchwork tehnike odnosno spajanja različitih materijala u jedan komad.

Uzbuđuje nas da tkaninu sami kreiramo pa je upravo sam materijal nešto što bismo mogli nazvati jednom od naših inspiracija. Kolekcija, kao i prethodne, nema strogu inspiraciju. Nas inspirira sam rad odnosno spoznaja da možemo stvoriti nešto što zamislimo i stvaramo ono što je nama lijepo “, najavljuju Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, koji su se u kratkom roku na hrvatskoj modnoj sceni nametnuli kao modni brand s prepoznatljivom estetikom, funkcionalnošću, nosivosti i pomno biranim detaljima.

Voluminozna odjeća, kaputi i haljine koje se kreću u novoj kolekciji imat će jednu poveznicu – nepravilno nabiranje. Jesen i zimu KLISAB vidi u bojama tamnog spektra koristeći vunu, štof, krzno, samt i kuhanu vunu.

Modni dvojac dugoočekivanu novu kolekciju predstavlja drugog dana jubilarnog BIPA FASHION.HR-a, 25. listopada. U Paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma od 24. do 28. listopada na pisti će svoja modna djela pokazati i: Robert Sever, Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Luka, Arileo, Marina Design, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Fotografija: Aleksandar Selak
Modeli: Ivana Vukušić i Luna Valas (Talia models)
Makeup: Petra Sever

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.