Moda&LifeStyle Hrvatska

Veliki uspjeh Slađane Krstić – sudjelovanje na reviji eminentnog talijanskog kreatora Giannija Molara!

Dizajnerica Slađana Krstić, porijeklom iz Splita, odabrana je među osam mladih talenata u showu L’Accademia della Moda, a prošlog je tjedna kreacije predstavila uz bok cijenjenom talijanskom dizajneru i mentoru showa, Gianniju Molaru.

osam najboljih mladih talenata

Ime Splićanke Slađane Krstić ove godine nalazi se među osam odabranih za show L’Accademia della Moda, namijenjen mladim modnim dizajnerima koji se emitira na nacionalnoj talijanskoj televiziji Rai 2. Show u sklopu lifestyle emisije „Detto Fatto“ vodi i mentorira talijanski dizajner vjenčane i visoke mode, Gianni Molaro, a Slađanu je, prema riječima dizajnerice, među osam najboljih odabrao zbog njezine smjelosti u kombiniranju materijala i boja. Iako se ne prikazuje u večernjem terminu, show ima visoku gledanost, stoga ne čudi što je na natječaj pristiglo nekoliko tisuća prijava.

haljine by Sladana

„Nisam prošla u daljnje natjecanje, ali sam dobila priliku prezentirati rad u još dvije emisije, a posljednja mi je donijela sudjelovanje na reviji mentora Giannija Molara. Presretna sam zbog svega,“  ističe Slađana.

Naime, u prošlotjednoj emisiji dizajner i mentor Gianni Molaro trebao je, između troje dizajnera, odabrati najboljeg koji će svoje kreacije predstaviti na njegovoj reviji u Napulju. Pobjedu je odnijela Slađana jer je kroz dvije kreacije najbolje interpretirala zadanu temu: “teritorij u Napulju zagađen ilegalnim radioaktivnim otpadom od strane napuljske mafije”. Koristeći bogat kolorit, jednostavne krojeve i modne dodatke, temu je prikazala kao volju za životom te ponovno rađanje flore i faune.

Sladana, Salvatore, Gianni i Fernanda
Slađana, Salvatore, Gianni i Fernanda

To joj je osiguralo nastup na Molarovoj reviji održanoj 4. svibnja u Napulju gdje su bili prisutni talijanski mediji, kao i glumica Valeria Marini te pjevačica Maria Nazionale, ali i napuljski onkolozi zainteresirani za modnu viziju teme s kojom se u vlastitom poslu često susreću.

revija u Napulju

Inače, Slađana Krstić živi i radi u Rimu gdje sa suprugom već 20 godina vodi lanac trgovina kožne galanterije Suede and Skin, a diplomantica je modnog dizajna na Akademiji Altieri, također u Rimu.

Fotografije: Detto Fatto, Paola Tufo, Maurek Poggiante

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.