Moda&LifeStyle Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Svi idu na Blogomaniju Fashion & Beauty koja će se održati u Sloveniji!

U ponedeljak, 11.04. u Laboratorija kafeu, organizacija proteklih konferencija Tvitomanije, Blogomanije i Nove Energije započela je promociju nove predstojeće konferencije Blogomanija Fashion & Beauty koja se održava u Sloveniji od 8. do 12. juna.

Druženje uz neformalnu atmosferu i prisustvo mnogobrojnih predstavnika medija i digitalnih influensera, začinjeno je otkrivanjem dela programa same predstojeće konferencije. Ekskluzivno su predstavljeni kao predavači na Blogomaniji – predsednica Serbia Fashion Week-a, Svetlana Horvat, TV voditeljka i blogerka Hana Hadžiavdagić Tabaković, lifestyle blogerka i novinarka Branislava Antović, travel blogerka Ella Dvornik, stilistkinja Vanja Pantin, modna blogerka Sendi Skopljak, osnivač najvećeg youtube skeč kanala na Balkanu, Milan Inić – Yasserstain, Tviteraš Milan Vučiević – Nichim Izazvan i mnogi drugi influenceri i predstavnici modnih brendova i kompanija. Povrh svega, zvanično su otvorene prijave putem sajta blogomanija.net

Kada kažemo Blogomanija, ne mislimo samo na blogove. Blog je jedan od načina komunikacije. Mislimo i na Instagram, Youtube, Vine, Snapchat, kao i ostale društvene mreže koje omogućavaju milionske brojeve pregleda, stoga vrlo interesantan ugao komunikacije za fashion & beauty kuće, kao i pojedince.

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija.

Blogomanija adriadaily magazin

Blogomanija Fashion & Beauty je događaj za profesionalce, predstavnike medija, kao i ljubitelje mode, dizajna i lepote koji uz pomoć Interneta i različitih društvenih mreža ispunjavaju svoje strasti i zarađuju za život. Za digitalce, PR i marketing stručnjake, novinare, umetnike, studente i sve one koji u ovim branšama pronalaze sebe – Blogomanija je mesto gde moraju biti tekuće godine.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.