SPRING EXPLOSION by LOVELY BAGS

0

Najjednostaviji  trik kojim ćete  svoju odevnu kombinaciju učiniti originalnom,  posebnom i uzbudljivom svakako je izbor upečatljive  torbice! Efektna torbica će izazvati čudo transformišući  najjednostavniji monohromatski outfit u jednu sasvim novu dimenziju!    

Kada  su u pitanju  upravo takve –  originalne  torbice,  regionalno  popularan modni  brend ženskih ručno  rađenih tašnica, Lovely  bags, nepogrešiva je adresa  za pronalazak jedne takve – savršene!  Već znamo da  je njihov izgled upečatljiv  i jedinstven, ali uspešno nas osvajaju i teraju da  se uvek iznova zaljubimo u modele koji nastaju sa  puno ljubavi i pažnje, a posebno osluškujući zahteve svojih  klijentkinja.

Lovely  bags  Team,  predvođen  Marijom  Perić, vodeći se svetskim trendovima poručuje  da ovog proleća svakoj ženi treba jedna  torbica u boji. Upravo s tim motivom priuštili  su nam pravu eksploziju boja novom kolekcijom. Nemoguće će biti neprimećen uz raskoš ljubičastih,  plavih, ružičastih, crvenih ili metalik zlatnih nijansi koje su složene na torbicama umerenih  dimenzija, a u koje će stati tačno onoliko stvari koliko je zaista i potrebno jednoj ženi. Na ovaj živi kolorit  nadovezan je nezaobilazni cvetni print koji je ovog proleća poželjan na svim modnim dodacima.

Kompletna kolekcija je dostupna u Lovely Bags Store u Beogradu (TC Stadion i TC Merkator), Novom Sadu (TC Mekrator i Bazar) i Novom Pazaru, a najnovije modele iz kolekcije, koji su  omiljene i kod naših poznatih dama, možete pogledati i naručiti uz dodatne popuste na službenoj Facebook i Instagram stranici brenda https://www.instagram.com/lovelybags_official/ Lovely Bags.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend