Moda&LifeStyle Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Specijalna ponuda – Samo 75 evra 4 polupansiona na Blogomaniji!

Treća regionalna Blogomanija koja se održava u Mariboru u Sloveniji od 8. do 12. juna tekuće godine, bavi se aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Edukacija, modne revije, žurke, mnoštvo uticajnih ljudi sa društvenih mreža, radionice i još mnogo toga smeštene su u scenografiju koju pruža Mariborsko Pohorje i tokom ta četiri junska dana nude mogućnost za učenje, umrežavanje, zabavu i rekreaciju.

Specijalna ponuda – Samo 75 evra 4 polupansiona na Blogomaniji!

Specijalno za tu priliku, omogućene su povlašćene cene smeštaja u hotelima koji se nalaze na vrhu Pohorja – Bellevue i Bolfenk. Za sva četiri dana snižena cena je SAMO 75 evra, a uključuje polupansion i besplatan prevoz gondolom do hotela Habakuk, gde se održava konferencija.

Specijalna ponuda – Samo 75 evra 4 polupansiona na Blogomaniji!

Kod gornje stanice gondole (1.050m), na platou Mariborskog Pohorja, nalazi se renovinarni objekat iz 2006. Hotel sa četiri zvezdice, Bellevue. Pored wellnessa, hotel nudi impresivan spa centar, nekoliko barova i restorana, u kojima poslužuju internacionalna jela i lokalna, uz lokalna vina. Rekreaciju možete pronaći u jahanju, koje vam hotel nudi, brdskom biciklizmu, i nordijskom hodanju. Takođe se možete opustiti u finskoj, turskoj i infracrvenoj sauni. Tu su fitnes, bazeni i wellness centri. Svi apartmani su opremljeni televizorom, kablovskom, internetom, mini barovima i kuhinjom. Doručak i večera se mogu naručivati iz sobe, ili u restoranu gde se nalazi švedski sto. Kuhinja vam nudi i jelovnik za poseban progrma ishrane.

Specijalna ponuda – Samo 75 evra 4 polupansiona na Blogomaniji!

U naselju, na vrhu Mariborskog Pohorja, u blizini gornje stanice gondole, nalaze se Hoteli i Apartmani Bolfenk. Apartmani su deo hotelskog apartmanskog naselja koji uključuje dva hotela i pet apartmanskih kuća koje su izgrađene od drveta i kamena, a koje su opremljene brižno odabranim enterijerom. U naselju možete pronaći prodavnice i dućane. Idealan način za rekreaciju, koju hotel pruža, jeste letnje sankanje, gorski wellness, iznajmljivanje brdskih bicikla, down hill staza i, centar prirodne i kulturne baštine Bolfenk. Hotel vam takođe nudi tursku, finsku i biljnu saunu, bazene, whirlpool i ledenu jamu. Hotel ima sjajan pogled na Pohorske šume, a domaće životinje su dozvoljene u istom.

Najvažniji mediji regiona. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate! A sad imate i specijalnu ponudu!

Za informacije i rezervacije >>> booking@termemb.si

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.