Moda&LifeStyle Hrvatska

Spas za ljetne dane: Bellabeat novitet koji će ženama olakšati mjesečne tegobe

Pametni nakit koji ženama pomaže da žive zdravije, sretnije i ispunjenije, zaštitni je znak brenda Bellabeat.

Vrhunski dizajnirani wellness trackeri – među kojima se posebno ističe najnovija pametna narukvica Ivy na bazi umjetne inteligencije – detaljno prate dnevne aktivnosti i tjelesne reakcije, uključujući srčani ritam, disanje, tjelesnu temperaturu, hidrataciju, spavanje i menstrualni ciklus. Putem mobilne aplikacije Bellabeat Coach u svakom trenutku možete dobiti sveobuhvatan uvid u to kako vam se organizam “ponaša“ i personalizirane preporuke za vježbanje, prehranu, meditaciju… Preporuke se mogu uskladiti s praćenjem menstrualnog ciklusa tako da u svakoj njegovoj fazi – bilo da je to mjesečnica, ovulacija ili plodni dani – budete u optimalnoj tjelesno-mentalnoj ravnoteži i brinete o sebi na najbolji način.

 

Za još lakše i bezbrižnije “one dane u mjesecu“ Bellabeat je ponudu vrhunskih wellness proizvoda obogatio menstrualnom čašicom B.YOU uz koju korisnice dobivaju 3-mjesečni pristup sadržajima Bellabeat Premium.

 

U skladu s Bellabeatovom filozofijom održivosti, menstrualna čašica B.YOU odlična je zamjena za jednokratne uloške i tampone koji često sadrže plastiku i kemikalije, a njihovom uporabom masovno se nagomilava otpad. Jedna čašica traje i do deset godina te pritom zamjenjuje u prosjeku 2500 tampona i(li) uložaka. S čašicom možete do 99 posto smanjiti menstrualni ugljični otisak, odnosno emisiju ugljikova dioksida i drugih stakleničkih plinova čijem nastanku pridonosite uporabom jednokratnih uložaka i tampona. Ujedno se smanjuju i troškovi intimne higijene jer se više ne moraju kupovati klasične menstrualne potrepštine. Za razliku od uložaka i tampona, menstrualna čašica ne upija nego sakuplja krv, ali bez istjecanja sa strane jer pri stavljanju čašice u vaginu nastaje lagani učinak vakuma te ona optimalno prianja.

B.YOU menstrualna čašica načinjena je od 100% silikona medicinske kakvoće koji ne izaziva iritacije ni alergije. Savršeno je ergonomski dizajnirana, mekana, udobna i sigurna. 

Superpraktična B.YOU čašica u potpunosti je prilagođena današnjem dinamičnom i zahtjevnom načinu života. Pogodna je za dnevnu i noćnu uporabu, te za sportske aktivnosti. Osjetite udobnost u svakom koraku jer više nikada nećete morati brinuti jeste li sa sobom ponijeli uložak ili tampon. Menstrualna čašica B.YOU lansirana je u sklopu istoimene nove linije wellness proizvoda koji se optimalno nadopunjuju s Bellabeatovim wellness trackerima.

 

Uživajte u zdravom življenju sa stilom. Budite najbolja verzija sebe – B.YOU!

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.