Moda&LifeStyle Hrvatska

Šljokica po šljokica – unikatna Peek a Boo torbica

Proljeće donosi boje u naše živote koje onda unosimo u domove, ali i u stil. I sama sve više pribjegavam temama koje nas razbuđuju, čine zaigranima i stavljaju osmijeh na lice što kroz predstavljanje mladih autora, kampanja ili dizajnerskih noviteta koje krasi ljepota izričaja.

Upravo mi se spoj modne igre svidio u dizajnu torbica talentirane Helene Bubalo. Stigli su prvi vizuali „Fleur“ kolekcije u obliku novih, drugačijih i inovativnih modela. Torbica koju možete personalizirati, odabrati boju podloge i kristala, te joj tako dati osobni touch – bezvremenska je investicija. Izgledom moćna da bude zvijezda stajlinga, dimenzijama savršena da u njoj nosite osnovne stvari.

Petra Mijatović ispred objektiva Anne Lukende

Nekoć je postojala samo Helenina ideja koja je s vremenom rasla, razvijala i pretočila u čaroban svijet [button link=“https://www.facebook.com/helen.peekaboo/?fref=ts“ target=“new“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#4ba697″]PEEK A BOO[/button] koji danas slavi četvrti rođendan. Da ne ostane na mojim riječima, uvjerite se i vi, posjetite ovu kreativnu oazu obavijenu pozitivom i šarenilom, to nam u životu najviše treba, baš kao i jedna torba u istom tonu jer tada će koračanje kroz svakodnevne izazove biti lakše i ljepše.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.