Moda&LifeStyle Srbija

Sisters Code by SBC lansirao lookbook za novu kolekciju „Maverick“

Švicarski brend Sisters Code by SBC je uspješno predstavio kolekciju „Maverick“ za proljeće/ljeto 2017. na jubilarnom 40. Beogradskom tjednu mode.

Kolekcija „Maverick“ za proljeće/ljeto 2017. nastaje kao produkt ljudi koji su spremni živjeti život obilježen čistoćom duše i bezgraničnom ljubavlju. Kolekcija je inspirirana slobodom kao neophodnom stavkom za potpunu sreću. Za ženski dio kolekcije bile su zadužene Vladana i Bojana Veljković, a za muški Igor Jagić.

sbc-maverick-4

Sestre Veljković nastavljaju same modno putovanje izradom nove ženske kolekcije koja će ponovno sadržavati elemente elegancije, slojevite komade, takozvane „cover“ kao što je hippie cardigan koji ćete moći nositi preko topova, bikinija, tankova, haljina na plaži, u gradu, na partyju…

Dizajnerice će i dalje surađivati s IT kompanijom Perspectives Software Solutions, a na proljeće u sklopu digitalne kampanje prikazat će je u najnovijoj 3DWIGGLE i Breezegram tehnologiji.

Zvijezde kampanje su Milica Milinković i Boris Skokna koji su se odlično uklopili na snimanju. Asesoare od kože potpisuje Menner/Womenner, a fotografije je napravio Janko Petković/Studio BGD. Aktualna Maverick SS17 kolekcija je dostupna u online shopu sisters-code.com/shop.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.