Šarmantni noviteti stižu iz kreativne radionice Jash by Majda Jašarević

0

Što više ljudi znaš, to si bogatiji i ispunjeniji. Pritom ne mislim na broj Facebook „prijatelja“, već na ljude koje si imao priliku upoznati, čijim pričama si dao šansu da te dotaknu i da iz njih nešto naučiš. Imam sreće da sam okružena kvalitetnim ljudima, takvi me nađu i takve nađem.

A posebno sam sretna što sam dio puta Majde Jašarević… Uživam u našem prijateljstvu od prvog dana, uvijek vedra i nasmijana ova mlada kreativka svakodnevno raste, napreduje i sve više živi svoj san. Rapsodija boja, skladnost kristala i kvalitetna izrada samo su neki od razloga zašto obožavam njezin nakit, a raskošnoj ponudi sada pridružuje ukrašavanje štikli, čizama i tenisica. Izvucite „staru“ obuću, osmislite im novo ruho ili prepustite Majdi da vam uljepša potpetice u kojima će vaš korak (po)ostati samouvjeren i jedinstven.

„Volim kada mi se klijentice javljaju sa zadovoljnim komentarima i slikicama, to mi je divno! Odmah znam zašto sam i započela ovaj put. Nekako sam se malo bacila na klasiku, ali s mojim čarolijama! Dakle jednostavno, a opet Jash. Ovu sam godinu završila s divnim iskustvima, prijateljima, poznanstvima, suradnjama sa zvijezdama i ljudima koje sam samo gledala preko TV-a! A i inozemno se širimo – Jash je putovao u Rusiju, Portugal, Poljsku, Nizozemsku, Makedoniju, SAD, London, Švedsku i Kanadu!  Divno je ovo iskustvo, iako se borim s velikim naporima da moj mali brend ne zapliva u moru jednoličnosti!“

Provjerite i vi nakit s dušom i pravo vrelo inspiracije na stranici Jash creations. Uostalom, kako bi bila nezamjenjiva, žena mora uvijek biti malo drugačija, a s ovim komadima to ćete zaista i biti.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme. Za sve upite i potencijalnu suradnju slobodno me kontaktirajte na marina.djarmati.ka@gmail.com.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend