Moda&LifeStyle Hrvatska

Rowenta Dunes aduti za dugotrajne i voluminozne frizure ove jeseni

Nova linija za njegu kose Rowenta Dunes pojavila se na tržištu u pravi trenutak.

Naime, zbog pandemije virusa Covid-19 u mnogim zemljama pa tako i u Hrvatskoj imali smo duga razdoblja ograničenog kretanja i izlazaka te je mnogo žena bilo prisiljeno svoju frizuru napraviti kod kuće. Boje i frizure se možda mijenjaju s trendovima, no zdrava i njegovana kosa uvijek je u modi, a sada je još lakše uz Rowentu.

 

Pripadnicama ljepšeg spola koje su se odlučile za provjerene uređaje Rowenta Dunes iz nove kolekcije za njegu kose sada mogu birati između sušila za kosu,  uređaja za ravnanje kose i uvijača.

Rowenta Dunes CV5707 sušilo za kosu

Svoju kosu s ovim sušilom možete iznimno brzo osušiti zbog njegove snage od čak 2200W. Osim toga ovo sušilo za kosu izuzetno precizno suši i tako možete ostvariti fantastičan stil frizure. Pasivni difuzor za volumen kose kreira prirodan volumen na kovrčavoj kosi. I na posljetku svega za dugotrajne rezultate frizure tu je i udar hladnog zraka. Uz sve navedeno tu su još i neke druge pogodnosti ovog sušila za kosu kao što je kabel sušila dug 1.8 m, petlja za vješanje sušila i rešetka za lako čišćenje. Ne smijemo zaboraviti navesti i koje su postavke po želji korisnika. Tu je šest mogućih postavki: tri postavke temperature, dvije brzine za prilagodbu protoka zraka i temperature za vrijeme sušenja.

Rowenta Dunes SF1627 uređaj za ravnanje kose

Ovaj uređaj za ravnanje kose također ima keramičku Turmalin oblogu koja smanjujestatički elektricitet te daje izuzetan sjaj kosi. Uređaj radi na idealnoj temperaturi od 200C koja ostaje konstantna uzduž cijelog pramena kojeg se tretira. Na uređaju se nalaze pomične pločice koje se namještaju i prilagođavaju ovisno o debljini kovrče. Veličina pločica je 25X90 mm. Uređaj je spreman za uporabu u 60 sekundi. Uz sve navedeno uređaj za ravnanje kose ima i sustav za zaključavanje koji brine o vašoj sigurnosti.

 

Rowenta Dunes CF3227 uvijač za kosu

Zahvaljujući ovom uvijaču za kosu frizura ima prirodan izgled kovrča. Rowenta Dunes uvijač za kosu  kreira savršene, glamurozne i blistavo sjajne kovrče. Keramička obloga s Turmalinom koji prirodno emitira ione, jača kosu i daje joj prekrasan sjaj kroz prirodan efekt smanjenja statičkog elektriciteta. Rezultati su vidljivi u lijepoj, glatkoj i sjajnoj kosi. Za savršene rezultate kovrči zaslužan je i sustav zagrijavanja izuzetnih performansi, a to je zahvaljujući stalnoj temperaturi od 200° C. Prednost mu je i što je za upotrebu spreman u samo 60 sekundi. Ima promjer od 25mm, a uz to i uvijek hladan vrh za sigurnu uporabu. Uz sve to tu je i priključni električni kabel koja rotira za 360° za praktičniju uporabu.

 

Rowenta je zajedno s trgovačkim lancem PLODINE pripremila izuzetnu akciju za svoju DUNES liniju uređaja za njegu ženske kose. Do 13.11.2021. ili do isteka zaliha nudi popust do čak 48%.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.