REEBOK CLUB C – za nove generacije kreativnih predvodnika – …jer Classic je uvek u modi!

0

Zahvaljujući zajedničkoj viziji i sofisticiranom stilu svetskih zvezda Reebok nas i ovog proleća podseća da je Classic uvek u modi. U saradnji sa supermodelom Gigi Hadid i čuvenim reperom Kendrick Lamarom Reebok predstavlja novo lice legendarne patike za tenis iz 1985. – ultra modernu retro siluetu Club C.

Club C je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena patika među sportistima kako na terenu tako i van njega, a danas je nezamenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije. Od nastanka do danas Club C je izbor ljudi čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom. Model koji nose oni koji poštuju i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i oni koji žele da pokažu da je došao njihov red da „vladaju terenom“.

Ženska kolekcija „Diamond Pack” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja i donosi Club C model u crnoj, beloj i nijansi žita, a posebnu pažnju privlači glitter detalj na peti. Gigi savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova Reebok kolekcija, dodajući svemu tome svoj jedinstveni stil i donoseći izgled mlade, samouverene i energične osobe, što je ujedno i neizostavni deo dugogodišnjeg identiteta i nasleđa Club C patike.

Sa druge strane jednostavna i vanvremenska Club C silueta je Kendrikova omiljena patika još od srednje škole i za njega predstavlja istinsku vezu sa nasleđem, sa poreklom, sa realnošću. Čuveni reper poznat po svom drugačijem stilu izražavanja, savršeno oslikava kontinuirani razvoj patike i smelu budućnost Club C modela. Autentični izgled muške siluete osvežen je modernim detaljima, zbog čega kolekcija za proleće/leto 2017 i Club C 85 TG dobija nešto luksuzniji, sportski izgled i postaje neizostavni deo muškog stajlinga kako na terenu tako i van njega.

Nova lica retro silueta predstavljaju must have modele novih generacija kreativnih predvodnika.
Više informacija o Club C modelima i prodajnim objektima mogu se pronaći na reebok.rs

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend