Moda&LifeStyle Hrvatska

Privucite poglede okoline uz unikatni top by Marla

Mreže su trend, proizašao iz najnovijih jesensko – zimskih kolekcija, a svojim formama dozivaju razdoblje osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća.

Možete ih nositi povrh pulovera, kombinezona, dolčevita i kožnih hlača, maxi haljina, a svaki put osvježit će vaše modne kombinacije i unijeti vedrinu u oblačan dan. Izvrstan su eye catcher, love poglede, posebno ako su asimetričnih formi i izražajnih boja. Upravo navedeno najbolje prikazuje handmade top iz autorske i art kolekcije „Building Confidence“ s potpisom Nives Stepinac Grgurić. Dizajnerica s jedne strane osebujan talent kanalizira u ženstvene i jedinstvene kreacije svog poznatog hrvatskog brenda Marla, dok ga s druge pretače u vrlo čitane i zanimljive kolumne. Uspješna u svakom pogledu, radovima često puni domaće, ali i inozemne medijske stupce.

Njezin upečatljiv top odmah je pronašao put do wish liste ženskog dijela naše redakcije, a vas pozivamo da posjetite nedavno otvoren Marla Instagram profil i uživate u bogatoj ponudi unikata.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.