Moda&LifeStyle Hrvatska

Preporuka za božićni poklon: Kalendari koji prenose filozofiju sretnog življenja

Priprema blagdanskih kolača, ukrašavanje prostora, šareni paketići, vrijeme druženja, slavlja i veselja – sve nas to očekuje u ovom mjesecu…

Jučer smo službeno počeli odbrojavati dane do najljepšeg dana u godini, a slatke brige oko biranja božićnih poklona za obitelj i prijatelje polako okupiraju naše misli. Vjerujemo da ćete se složiti s nama da je dobro ranije sve pripremiti kako biste izbjegli gužve i na kraju uživali u zajedništvu najmilijih.

Prilikom potrage za originalnim poklonom koji će se pamtiti, pažnju nam je privukla oaza [button link=“https://www.facebook.com/kreativnisvemir/“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#2663ea“] KREATIVNI KOTAČIĆ [/button] iza koje se krije mlada umjetnica Maja Škiljaica. Kako sama autorica kaže, život ju je odveo upravo u kreativnom smjeru s ciljem oživljavanja prekrasnih poduzetničkih priča koje trebaju biti ispričane na najbolji mogući način. U njezinoj raznolikoj ponudi izdvajaju se nedavno predstavljeni inspirativni kalendari, rekli bismo, prava mala remek djela koja će udahnuti život svakom radnom stolu ili zidu. Priznajemo, mi smo ih odmah upisali na wish listu! Dostupni su antistresni s bojankom koji sadrži poruke na hrvatskom i engleskom jeziku, koktel kalendar s receptima, inspiracije iz prirode i inspirativni citati. Vodeći se time da ono što svaki poklon čini posebnim, uz njega samog je i pažnja na koji je upakiran, pokretačica brenda je odlučila pružiti personalizirani pečat.

„Kako mene darivanje posebno veseli, napravila sam posebnu opciju, da zapakiram poklon za vas, ušuškam ga u lijepu kutijicu, zavežem mašnicu i ispišem vaše i ime primatelja, i još to i pošaljem na kućnu adresu, a ako želite i dodatnu porukicu, nešto posebno, i to ćemo ubaciti, da iznenađenje bude potpuno.“

Blagdani mirišu na ljubav i pozitivne vibracije, a dekorativni, ujedno i praktični detalji za dom uvijek su jedan od najosobnijih izbora s kojim ne možete pogriješiti. Koji god kalendar izabrali, sigurni smo da će oduševiti vama dragu osobu i pomoći da nova godina bude produktivnija i zabavnija!

Tags

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.