Povratak: Atelier Stefan Ristić

0

Posle nešto više od godinu dana pauze Atelier Stefan Ristić se vraća na domaću modnu scenu. Ovog puta sa drugačijim načinom prezentacije, a na osnovu fotografija lookbook-a može se reći i totalno drugačijim modnim izrazom od onog kakvog pamtimo.

Vidno je da se dizajner komercijalizovao, pa umesto Haute kolekcije kakva se očekivala Ristić nudi fantastične streetwear komade. Iako je ženska kolekcija u pitanju, krojevi su vrlo boyis , skoro ravni, pročišćeni i minimalistični.

Ove sezone akcenat je na gornjim odevnim predmetima – masivnim Biker jaknama i prslucima dok su donji (haljine) puni karnera od svilenog chiffona. Paleta je svedena na svega četiri boje – belu, crnu, camel I crvenu a dominiraju  koža, pamuk i chiffon.

Fotografija: Nicola Rehbein, Model: Jovana Perović, Beauty: Marina Najdanović, Hair: Mladen Nedeljković

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend