Moda&LifeStyle Hrvatska

Pogledajte novu BTS kampanju poznatog dječjeg brenda daVida’s

Pred sam početak školske i vrtićke godine gdje djeca još bezbrižnost prosipavaju po igralištima, parkovima i plažama, dječji brend daVida’s predstavlja nam novu BTS kampanju.

Prva kampanja ovog mladog domaćeg brenda lansirana je u proljeće i pobudila je veliko zanimanje najmlađih poklonika mode i styla, te posebno njihovih roditelja. Time je dobila nove njegovatelje originalnog i kreativnog izričaja. Iako se sami brend na tržištu nalazi od 2010. godine, novom BackToSchool kampanjom dizajnerica Andrea Cmrečki donosi nam potpuno novu inspiraciju djecom koja osobnošću i kreativnim izražavanjem razvijaju svijest o sebi i okolini. Kao i na prvoj kampanji fotografije potpisuje Zvonimir Ferina, a za zaštitna lica birana su upravo djeca koja pršte kreativnošću – sestre blizanke Dora i Nika, te braća Vida i David.

davidas__4947

BTS kolekcija dizajnerice Andree Cmrečki određena je bojama i materijalima koje je koristila. Novost u ovoj kolekciji su modeli za dječake. Modeli su izrađeni od finih pamučnih blago rastezljivih pletiva za ugodno nošenje. Sakoi koji se kao glavna tema, javljaju i na modelima za djevojčice tako i onima za dječake izrađeni su od pamučne felpe, bogato ukrašeni badge-vima koji se mogu skidati, te zamijeniti personaliziranim ukrasima, zihericama, mašnama. Upravo je to glavna okosnica kolekcije; da sama djeca mogu daVida’s odjeću vizualno mijenjati i obogaćivati detaljima (broševima, badge-vima) koji se uz model nude kao opcija. Modeli se nose slojevito i bude kreativnu maštu malih kreativaca koji vrlo lako model mogu prilagoditi svom dnevnom raspoloženju.

Boje koje prevladavaju su pročišćene, crna, bijela, antracit-siva te akcentna crvena. All over print na materijalima na suknjama i prednjicama hlača za dječake imaju motive Londona, underground, znak – mira… Prugice u bijelo – crnoj kombinaciji daju cjelokupni dojam dječje razigranosti i prepoznatljivo su obilježje samog brenda daVida’s.

davidas__4874

U izradi kolekcija Andrea uvijek posebnu pažnju pridaje udobnosti kako bi se djeca u njenoj odjeći mogla nesputano kretati, igrati.

 „BackToSchool“ kolekcija inspirirana je urbanom, kreativnom djecom sa stavom. Ona se igraju svojom odjećom, kombiniraju je, preslaguju, dodatno ukrašavaju. Sve pršti idejama i predanošću za detaljima. Kada pomislim na novu školsku godinu u rujnu, prvo mi pada napamet Britanska ustrojenost i hladnoća. Tako su se i sami motivi Londona – Tea time, You ring milorde, Big Ben i Beatlese nametnuli kao odlični motivi za put u novu školsku godinu. Već čujem školsko zvono“ – sa smiješkom priča Andrea Cmrečki, dizajnerica i vlasnica brenda daVida’s.

davidas__4815davidas__4775davidas__4751

DaVida’s kolekcije do sad smo imali prilike vidjeti na Facebook stranici DAVIDA’S BY ANDREA CMREČKI, a još od prošle jeseni ih svakodnevno možemo pronaći na jednom čarobnom mjestu, divno uređenom daVida’s showroom na adresi Medveščak 103, Zagreb.  Dizajnerica i vlasnica kreira posebne modne kombinacije za djevojčice i dječake. U ugodnoj atmosferi njezinog showrooma mogu se pronaći dječji odjevni predmeti posebno dizajnirani za svaku prigodu, od ležernih i udobnih varijanti, preko svakodnevnih modnih kombinacija pa do elegantnijih odjevnih predmeta za naše najmanje.

Glavno obilježje brenda daVida’s nastao je spajanjem mode i likovnog stvaralaštva. Dugogodišnje iskustvo u modi i svakodnevno stvaralaštvo njegove kreatorice Andree Cmrečki brendu daje raznolikost  i izniman doprinos u kvaliteti. Ovaj brend predstavlja jedan pravi mali obiteljski brend. Inspiriran djecom i ljudima iz svakodnevnog života, uspomenama na djetinjstvo, modom 20/30-ih godina 20-og stoljeća, pismima, glazbom i ljubavlju svake vrste, daVida’s je  zamišljen  prvenstveno za djecu i njihov čarobni svijet, iako je prepoznat i u svijetu odraslih.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.