Počinje 12. „Bečka nedelja dizajna”

0

Grad Beč svakog septembra na nedelju dana postaje centar dizajna. Brojni muzeji, firme i dizajneri iz celog sveta će 28. septembra 2018, dvanaesti put zaredom, održati „Bečku nedelju dizajna”.

(Fotografija: „Bečka nedelja dizajna”; ©Honey&Bunny)

Domaćin ovogodišnje manifestacije biće Poljska, kao jedan od najvećih proizvođača nameštaja u svetu. Posetioci će biti u prilici da na nekoliko lokacija u Beču vide više od 100 izložbi, instalacija i radionica. Uz izvanredan program na različite teme, šest dizajnera iz Austrije i ostalih zemalja predstaviće projekte na kojima su sarađivali sa bečkim firmama i tradicionalnim preduzećima, kao što je prodavnica za ručno pravljenje bombona ili staklarska radionica.

(Fotografija: „Bečka nedelja dizajna”; ©Maik Perfahl)

„Bečka nedelja dizajna”, koja će trajatai do 7. oktobra 2018, podstiče lokalnu proizvodnju i naglašava u kojoj meri je dizajn važan deo ne samo materijalne kulture, stila života i mode, već i kako utiče na estetsko osećanje i razmišljanje.

(Fotografija: „Bečka nedelja dizajna”; ©Katharina Gosow)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend