Moda&LifeStyle Hrvatska

Otvorenje izložbe „Change“ Andree Anić u riječkom Dnevnom boravku

Najnovija kolekcija haljina pod nazivom „Change“ s kojom se riječka dizajnerica Andrea Anić predstavila u Beogradu na Balkan Art Fashion Eventu, dobiva još jednu dimenziju.

Naime, u subotu 23. siječnja u 19 sati u riječkom book caffeu „Dnevni boravak“ očekuje vas mali modno – plesni performans. U suradnji s grupom Flame, Andrea je odlučila svoje modele prikazati kroz ples, dok je sama kolekcija inspirirana unutarnjom promjenom čovjeka.

djevojke iz plesne grupe Flame

Promjena ide iz crne koja predstavlja negativu, do crvene koja predstavlja erupciju ideja odnosno pozitivu. Prvi put surađujem s curama iz grupe i presretna sam što će moja kolekcija biti ispričana kroz ples. Jako sam sretna što smo udružile talente da bismo prikazale modu kroz umjetnost. Željela bih da ova priča potakne sve ljude koji su nezadovoljni samima sobom na tu promjenu, na bilo kakvu promjenu. To mi je zapravo bio i cilj, da kroz posao koji je zapravo moj poziv dotaknem nekoga, da se zapitamo kakvi smo prema sebi, jesmo li zadovoljni samima sobom jer jedino ako smo zadovoljni sobom, onda možemo biti sretni i s drugima“, objasnila je kreatorica.

Andrea Anić izložba 2

Posebnost izložbe koja prati kolekciju „Change“ jedinstveni je make up koji je osmislila Romana Poropat.

„Osmišljavajući make up za kolekciju nadovezala sam se na Andreinu inspiraciju i priču. Željela sam postići dinamiku promjene, a ujedno i prozračnost bez jasnih linija između crvenog i crnog iz razloga što u svemu lošem ima pokoje zrno dobra kao i obratno.“

Svi koji žele vidjeti haljine uživo, pozvani su na otvorenje, a izložba Andreinih crteža i fotografija s modne revije bit će otvorena do 6. veljače 2016.g.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.