Moda&LifeStyle Srbija

Osvežite poslovni izgled prolećnim trendovima

Trendovi za proleće 2016 veoma podsećaju na kombinacije za posao. Pojedini komadi su idealni za nesvakidašnji poslovni izgled i uvođenje smelog kolorita.
2
Klasičnu belu košulju zamenite košuljom sa crnim prugama – karakterističnim već sezonama. Kako su detalji uvek bitni i jedan vrlo jednostavan ostavlja i te kako utisak, opredelili smo se za ovaj sa prednjim vezivanjem. Prednje vezivanje ste najčešće viđali na haljinama.
3
Kada birate pantalone za posao, izbegnite crne, bele i sive – već roze. Ukoliko ste više za klasiku, promenite samo boju a ako volite da eksperimentišete, imamo predlog za vas. Opet, pored boje reč je i o jednom detalju.
Kako su pidžame-forme aktuelne, koloritne pidžama-bluze su uzele maha i preplavile ponudu mnogih brendova. Možda niste smeli za ovako atraktivnu bluzu zato birajte pidžama-bluzu u bojama prilagođenim vašoj ličnosti.
11
Crnu torbu možete zameniti crvenom, žutom ili nekom drugom u bojama proleća a kada je reć o obući, bele su poželjne. Za izlazak su idealne i papuče sa otvorenim prstima koje smo ranije nosili.
Midi suknje su uvek aktuelne, samo menjamo materijale i prilagođavamo ih sezoni. Za proleće je idealna plisirana suknja pastelnih boja kao imperativ ove i sledeće sezone.
naslovna 351x185
Pored cvetnih dezena na bluzama, sa jednobojnom bluzom ili košuljom kombinujte sakoe cvetnih dezena – prava radost nakon vunenih sakoa zagasitih boja.
Dunja Petrović
Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.