Moda&LifeStyle Hrvatska

Omiljeni domaći personalizirani brend Ulica snova proširuje ponudu!

Ulica snova, popularni hrvatski brend poznat po personalizaciji svojih proizvoda zahvaljujući kojoj je stekao iznimnu popularnost među brojnim poznatim damama, influencericama i trendsetericama, ususret sedmoj godišnjici postojanja, na tržište je izbacio nove proizvode nastojeći ispoštovati želje brojnih vjernih kupaca.

Tim povodom snimljena je i nova kampanja koja promovira novitete u ponudi. Kao lokacija odabrana je Sveta Nedelja, grad u kojem je poduzetnica Magdalena Bešker pokrenula Ulicu snova.

„Ovom kampanjom htjela sam zahvaliti gradu u kojem živim i radim na iskrenoj i svestranoj podršci i pomoći od samih početaka kada sam se odvažila krenuti u poduzetničku avanturu s personalizacijom proizvoda koja u tom obliku kod nas dotad nije postojala. Kampanja je stoga snimljena na nekoliko lokacija u Svetoj Nedelji, a kako bi sve bilo u lokalnom duhu, za fotografa je angažiran Tomislav Dragoša, domaći fotograf u usponu“, ističe Magdalena.

Novost u ponudi Ulice snova su:

  • Etui za dokumente u koji stane prometna dozvola, kartice, vizitke i papirnati novac kako ne biste morali nositi veliki novčanik;
  • Etui za kartice koji je namijenjen za kartice, vizitke i papirnati novac;
  • Etui za indeks koji čuva indeks i uveseljava studentske dane;
  • Etui za kemijske koji služi kao zaštita da vam kemijska ne zašara torbu.

Svi proizvodi su su ručno izrađeni u Hrvatskoj, a kupci mogu birati između 30-ak boja i mogu se, naravno, personalizirati po želji.

„Riječ je proizvodima koji su namijenjeni ženama i muškarcima, što smo ovom kampanjom htjeli i pokazati pa je u ulogu modela uskočila moja snažnija polovica. Vođeni željama korisnika naših proizvoda, u pripremi imamo još nekoliko noviteta, tako da ćemo jesen dočekati s još većim brojem proizvoda“, dodaje kreativna poduzetnica Magdalena Bešker.

Osim navedenih noviteta, Ulica snova u ponudi nudi i već popularne proizvode „Moj planer“, „Moj rokovnik“, „Moj Business planner“, „My passport etui“, „Moja kemijska“, „Moja Bilježnica“ i brojne druge proizvode s mogućnošću personalizacije.

Za više detalja o novim i starim proizvodima posjetite Facebook stranicu „Moj planer by Magdalena Bešker“ i Instagram profil @mojplaner.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.