Moda&LifeStyle Hrvatska

Obojene kišne kapi kao inspiracija nove kolekcije Becha design

Božena Bratović Smolić iz Zadra, već  je kao dijete pokazivala  ljubav prema modi igrajući se s koncima i materijalom iz mamine stare šivaće mašine. Ostvarila se njezina velika želja, upisala je i završila Srednju školu primijenjenih umjetnosti – Dizajner odjeće, a nakon toga školovala se za stilista i dizajnera interijera.

becha 1

Nova kolekcija inspirirana je proljetnom kišom i cvijećem teksturiranim u čipki i utkanom u boju. Kao veliku inspiraciju dizajnerica ističe Fridu Khalo kojoj se divila od malih nogu:

„Frida je oduvijek imala posebno mjesto u mom srcu, moja kći nosi njezino ime, a ja tetovirano njezino lice, cvijeće u prepoznatljivom Frida stilu nose i moji modeli.“

becha 2

Osebujna, prepoznatljiva, unikatna kolekcija spremna je za šetnju gradskim ulicama, a savršen je odabir i za ljetni look, te poznate i skrivene destinacije diljem naše obale. Becha je namijenjena ženama koje vole modu, ali ju nose na svoj način, ne robuju trendovima, već ih stvaraju, ženama koje uživaju u modnoj igri i osobnost nadograđuju savršenim komadima odjeće, baš poput ovih perspektivne i mlade zadarske dizajnerice. Neobični krojevi i detalji, kreacije koje nose umjetnički štih uz prelijepu estetiku, topli dani rezervirani su za domaći Becha design za koji vjerujemo da je tek na početku svoje priče o uspjehu koji uz talent, veliku strast i pozitivnu pokretačku snagu sigurno neće izostati.

becha 3becha 4becha 5

Foto: Filip Brala
Modeli: Donatella Marin i Karla Šinkić
Make up: Iva Bilosnić 
Design and head accessories: Božena Bratović Smolić

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.