Moda&LifeStyle Srbija

Nove kolekcije komadnog nameštaja iz Forma Ideale!

Italija, zemlja istorije, kulture, vina i večite inspiracije. Decenijama unazad različiti umetnici pronalazili su muze za svoje stvaralaštvo u Italiji, njenoj arhitekturi i prirodi.

Bilo da ste ljubitelj tople rustike ili hladnoće Alpa, dizajneri Forma Ideale su osmislili nameštaj baš za vas. Inspirisani nepreglednim pronstranstvima polja vinove loze u Toskani i prelepih obronala italijanskih Alpa kreirali su kolekcije komadnog nameštaja koje će u svaki dom doneti dašak Italije.

TOSKANA

Iako svi putevi vode u Rim, svi putnici namernici uvek svrate u Toskanu. Vinogradi okupani toplim suncem i udobnost života su glavne čari zemlje umetnosti, istorije i vina.

Ali ako uživate u čarima Toskane, ne morate  da se selite kako biste živeli po italijanskom standardu. Forma Ideale je omogućila da u svoj dom uselite duh Italije.

Vođeni italijanskom gracioznošću i mediteranskim senzibilitetom dizajneri Forma Ideale stvorili su novu kolekciju različitih komada nameštaja TOSCANA za sve one koji žele toplinu italijanskog sunca u svome domu.

Elementi kolekcije TOSCANA, oplemenjeni dekorom zlatnog hrasta i mat crne, sa naglašenim minimalističkim dizajnom, daće Vašem domu pečat elegancije i savremenosti, uz trunku rustičnosti koju hrast unosi u svaki dom.

Sistem elemenata TOSCANA, koji se sastoji od pet elemenata – TV police Toscana TV 155, zidne polica Toscana ZP, vitrine Toscana 2K VS1 195 i Toscana 2K VS1 125 i komode, nudi kompletna rešenja za uređenje različitih tipova enterijera koji će Vašem domu doneti  udobrnost, praktičnost, i jedinstven stilski izraz i udahnuti  udahnuti posebnu draž u sve one male rituale koji zapravo čine da svoj dom osećamo kao mesto iz snova!

TRENTINO

Ukoliko tragate za jednostavnim osećajem svežine, onda je sigurno pokrajina TRENTINO idealna destinacija za vas, kako u Italiji tako i u vašem domu, jer istoimena kolekcija nudi sistem elemenata inspirisanim ovim alpskim biserom.

Kombinacija opak belog i crnog dekora i lak bele folije sa MDF 3D aplikacijama daje enterijeru osećaj jednostavne elegancije. Posebna povoljnost ogleda se u mogućnosti prilagođavanja kompozicija elemenata prema raspoloživim dimenzijama i funkcionalnim zahtevima u prostoru, dok za sve elemente postoji mogućnost ugradnje led rasvete.

Praktična upotreba i nenametljivost elemenata u prostoru, uz savremen dizajn doprinose estetski autentičnim rešenjima za opremanje enterijera, zbog čega je kolekcija TRENTINO idealno rešenje za funkcionalno opremanje dnevnog boravka.

Kolekcija TRENTINO, koja  se sastoji od pet elemenata – TV police TRENTINO TV 150, zidne police TRENTINO ZP, vitrina TRENTINO 1K VS i TRENTINO 2K VS1, kao i komode TRENTINO 3K1F, doneće u Vaš dom italijanski standard, uz sofisticiranost i eleganciju zemlje rimskih imperatora.

Odaberite idealnu kombinaciju i uživajte u Italiji u vašem domu!

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.