Moda&LifeStyle Srbija

Nova kolekcija „TWIN – SET“ stvorena za modernu ženu i muškarca

Kolekcija “TWIN – SET” za jesen zimu 2017./2018. dizajnirana je za žene i muškarce koju čine dvodelna odela, bluze, košulje, haljine, suknje, pantalone, jakne, mantili i kaputi.

Glavna inspiracija je karakteristika boja i elegantan dizajn. Dominantne boje su bela i crna. Bela je povezana sa svetlošću, dobrotom i smatra se bojom savršenstva, a crna predstavlja snagu, eleganciju i prestižnu boju. U kombinaciji zajedno predstavljaju savršen „TWIN – SET“.

„Kao materijale koristile smo: pamuk, keper i bukle sa dodatkom elastina koji odeću čini ne samo elegantnom već i funkcionalnom. Kako bi kolekciji dale posebnu notu pokrenule smo saradnju sa Majom Babović & MAYA MILANO Jewellery iz Milana koji je izrađen od italijanskog srebra u kolevci precioznih materijala Vicenzi, oplemenjeni dragim kamenjem koji su Majina velika strast. Maja je kreirala customized komade za Sisters – Code koji su dali poseban sjaj i novu energiju za naše modele koji su namenjeni modernoj i elegantnoj ženi.“ – izjavile su vlasnice brenda Sisters – Code by SBC.

Za hladne dane za „TWIN – SET“ kolekciju “Bombay Birds” je izradio sjajne pašmine, attire i šalove izrađene od najfinije merino vune i kašmira savremenog dizajna koje se izrađuju u ruralnoj Indiji i Nepalu, dok je BombayBirds svoje prvo gnezdo u Evropi otvorio u Švajcarskoj. Mix raznovrsnih uticaja koji stvara moćni lifestyle aksesoar bogatih boja i vrhunskog kvaliteta.

Modeli se temelje na elegantnom dizajnu. Stil koji karakteriše celu kolekciju je „business – elegant“. „TWIN – SET“ kolekcija je namenjena za jaku ženu i muškarca.

Vladana i Bojana ponosno ističu činjenicu da je velika sreća imati za partnere brendove kao što su: Maya Milano iz Italije, Bombay Birds iz Švajcarske, Converse i OFFICE Shoes iz Srbije.

Kompanija Perspectives Software Solutions u čijem su vlasništvu takođe je uključena u kreiranju digitalnih kampanja i zajedno sa Anderline PR Agencijom iz Ciriha ovaj kreativan dvojac polako, ali uspešno se pozicioniraju na oba tržišta u Srbiji i Švajcarskoj.

Ekskluzivno nova kolekcija „TWIN – SET“ biće dostupna u concept storu FAB Living by UNA, Krunska broj 50. u Beogradu.

Model: Gorica Vučković
Nakit: Maya Milano
Makeup: Svetlana Sremčević
Fotograf: Dalibor Danilović

O modnom brendu Sisters – Code by SBC

Modni brend „Sisters Code by SBC“ je u vlasništvu kompanije Perspectives Software Solutions GmbH Zurich Switzerland. Do sada su se predstavljali uglavnom kolekcijama „Ready to Wear“ za proleće / leto, a sada prvi put kreativni duo sestre Bojana i Vladana Veljković rade kolekciju za jesen / zimu 2017. – 2018. Neiscrpan izvor inspiracije jesu putovanja, gradovi, ulice, ljudi koje upoznaju, sloboda izražavanja. Modni pravac koji odlikuje ovaj brend jeste „business – elegant“. Ono na čemu je akcenat kada je brend “Sisters Code by SBC” u pitanju, jeste upravo što sa puno ljubavi se bira kako dizajn, kroj tako i materijal koji će omogućiti da se svaka žena i muškarac osećaju ugodno.

Izvor: PR

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.