Moda&LifeStyle Hrvatska

Nakit koji priželjkujemo: Ivy pametna narukvica u službi ženskog zdravlja i luksuza

Možete li zamisliti da sve što radite u danu, svaka vaša aktivnost, svaki vaš stres, svaka vaša sreća, odjednom poprimaju dublje značenje? IVY pametan nakit daje dublje značenje svakom vašem pokretu i svakom vašem osjećaju.

Posebno dizajniran za žene i žensko tijelo Ivy putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo. Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke. Uređaj prati vaše vitalne zdravstvene podatke, životne navike i cikluse te kroz aplikaciju pruža savjete koji vode žene da bolje upoznaju same sebe i ostvare svoj optimalan wellness.

 

Bellabeat je lider u stvaranju wellness tehnologije namijenjene isključivo ženama. Glavna misija tvrtke oduvijek je bila osnažiti i osvijestiti žene da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika.

Ivy je nasljednik Bellabeat Leafa, prvog pametnog nakita tvrtke, koji je Business Insider proglasio najboljim pametnim nakitom i do sada je prodano više od dva milijuna komada.

Ivy danju i noću prati zdravlje žena, filtrira prikupljene podatke putem aplikacije u vizualnu nadzornu ploču, predstavljajući dvije vrste rezultata: ocjenu spremnosti, zdravstvene podatke i wellness ocjenu, podatke o načinu života. Spremnost daje uvid u to kako tijelo reagira na vježbe, posao, san, obavljanje poslova, roditeljstvo i drugo. Wellness prati svakodnevne navike kao što su aktivnost, san, hidratacija kao i aktivni rad srca te kako oni utječu na tijelo i um. Treća kategorija, ciklus, bilježi menstrualni ciklus, raspoloženje, simptome i još mnogo toga, tako da su žene uvijek svjesne svog ciklusa.

 

„Veće je bolje u današnjoj tehnološkoj klimi, ali mi smo se odlučili držati svojih vizualnih i dizajnerskih principa razvijajući Ivy da bude minimalistički bez ugrožavanja stila i praktičnosti“, rekao je Sandro Mur, osnivač Bellabeata. “Ivy je umjetničko djelo koje predstavlja temeljne vrijednosti našeg brenda Bellabeat. I ponosan sam kao muškarac što doprinosim proširenju linije proizvoda koji podržavaju i osnažuju žene na njihovim životnim putovanjima. ”

 

Pametna narukvica pruža 24/7 podršku i analitiku za svoje korisnice. Izuzetno svestran i prilagodljiv, Ivy je vodootporan, pristaje svakoj odjeći i dizajniran je za nošenje u svakom trenutku, uz do osam dana trajanja baterije.

 

„Ne postoji aspekt mog života u kojem mi Ivy na neki način ne pomaže jer se na kraju ipak sve svodi na brigu o vlastitom zdravlju”, objašnjava Urška Sršen suosnivačica Bellabeata. „Svi smo skloni zaboraviti kako je svaki aspekt našeg života važan, naš san, naš posao, naše slobodno vrijeme. Ivy se jednostavno uklapa u vašu dnevnu rutinu i suptilno vas podsjeća da se više odmarate, više vježbate, više pijete vode, više meditirate. Sve što je potrebno kako bi dosegnuli zdraviju verziju sebe“.

 

Više o Bellabeatu i novom Ivy proizvodu pronađite na https://bellabeat.com/product/ivy/.

Fotografije: Doris Fatur
Modeli:  Zvona Vučković, Gendis Putri, Snježana Kovačić

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.