Moda&LifeStyle Srbija

Najnovija kolekcija brenda C&A stigla u Srbiju

C&A u kolekciji SS18 donosi više od mode i slavi individualnost.

Različite tehnike, materijali, energije i strasti stvorili su ovu nezaboravnu, autentičnu kolekciju. Vodeći modni mediji i blogeri imali su priliku da prisustvuju predstavljanju najnovije kolekcije brenda C&A u Srbiji koja otvara vrata urbanog tajnog vrta sa bezbroj maštovitih kreacija.

„Naša kolekcija za prole e leto 2018. je samouveren izraz ličnog stila. Naša posve enost detaljima, od tkanina, preko printova, do krojeva može se videti u svakom pažljivo dizajniranom odevnom predmetu. Tu je i eksplozija dezena i tekstura koji slave snagu i ženstvenost“, rekla je gospođa Renela Ružić, direktor marketinga brenda C&A za Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.

C&A je ove godine zaljubljen u cvetne dezene. Veličanstvene divlje bašte, tropske palme, mladi izdanci i umetnički oslikane tkanine uz korišćenje različitih tehnika, inspirativno su primjenjeni kroz čitavu kolekciju- cvetanje je u punom jeku! C&A izražava ženstvenost kroz detalje, koketiranje veza i čipke, aplikacije sa prugama i pletenine sa končanim komadima. Novine su na svim nivoima kolekcije!

Kolekcija C&A proleće/leto 2018 će biti dostupna od marta 2018. godine.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.