Moda&LifeStyle Hrvatska

Modna debitantica Gorana Milaković osvojila publiku splitske Monture

Nakon što nas je svojim “točkastim” kreacijama već oduševila, mlada splitska dizajnerica Gorana Milaković sada je potvrdila da je ono što radi vrijedno divljenja. Naime, proteklog je vikenda, uz neka već renomirana dizajnerska imena kao što su Modni studio Arileo, Modna kuća Mak, Ana Kujundžić, Martina Felja, Zoran Aragović, Ledenko…, sudjelovala na najvećem modnom događanju u Splitu – Montura Split Fashion Destination.

Buba Bu design 2

„Velika mi je čast što sam prvo javno predstavljanje brenda BuBa Bu design imala upravo na splitskoj Monuturi. S obzirom na to da je ovo najveći modni događaj u Splitu, zapravo u cijeloj Dalmaciji, zadovoljstvo mi je što sam prve prave modne korake napravila upravo u rodnom gradu“, kazala nam je za početak dizajnerica, koja je dala sve od sebe da brend predstavi u najboljem svjetlu, u jednoj od proizvodnih hala u Brodogradilištu Split.

Buba Bu design 3

„Predstavila sam se kolekcijom od 12 modela koju sam posebno pripremala za ovaj modni događaj, koji je održan u jedinstvenom i prekrasnom ambijentu splitskog Škvera“, govori Gorana te nadalje opisuje kolekciju: „Stroge linije i boje odišu svojom snagom pa tako u kreacijama vidim odvažne žene koje znaju što žele. Kako BuBa Bu uvijek ima dašak ‘igre’ u sebi, tu je i kolekcija za djecu koju i dalje prati volani i točkice po čemu je moj brend već prepoznatljiv.“

Buba Bu design 4

„Hvala organizatorima Monture koji su me prepoznali i vjerovali u mene i naravno mojoj obitelji i svim dragim prijateljima koji su me podržali u ovom divnom projektu“, kazala je za kraj Gorana.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.