Moda&LifeStyle Srbija

Modern Essentials by David Beckham – nova kampanja i kolekcija za prolece 2016

Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M

Modna ikona Dejvid Bekam snimio je najnoviju H&M-ovu kampanju kojom se predstavlja prolećna kolekcija 2016 Modern Essentials selected by David Beckham. Reklama je snimljena na ulicama Lisabona, gde Dejvid shvata da svi žele da se obuku isto kao on. Kampanja će 18. februara biti pokrenuta na televiziji i u bioskopima, kao i putem interneta na adresi hm.com.

3046_04_sRGB_300

Dejvid po drugi put sarađuje sa režiserom Fredrikom Bondom, gde nastavlja temu poslednje reklame sa komičarom Kevinom Hartom koji je bio obučen isto kao Dejvid. U ovom novom reklamnom filmu, Dejvid napušta hotel da bi otkrio da su svi u njegovom okruženju obučeni isto kao on, uključujući klince na skejtovima, bebu, bakicu, kao i svakog muškarca u gradu. Film će pratiti i novinska kampanja koju je snimio Mario Sorenti.

3046_03_sRGB_300

Kampanja naglašava Dejvidovu ulogu stilskog uzora za milione muškaraca širom sveta. Kada je u pitanju Dejvid, radi se o mešavini tradicionalne muške odeće sa svežim idejama koje mušku modu pokreću napred. Modni komadi koje nosi u filmu, a koje je sam Dejvid odabrao iz kolekcije Modern Essentials, predstavljaju savršen primer bezvremenog stila.

3046_05_sRGB_300

„Uvek se savršeno provodim na snimanju H&M-ovih kampanja. Zaista razumeju moj stil i moj smisao za humor. Bilo je sjajno nositi tako elegantne komade iz asortimana Modern Essentials dok sam se tako dobro provodio“, kaže Dejvid Bekam.

Kampanja donosi najnovije komade iz kolekcije Modern Essentials selected by David Beckham. Svake sezone Dejvid bira omiljene komade iz H&M-ove muške kolekcije Modern Essentials, čime kreira garderobu od osavremenjenih osnovnih komada i novih klasika na koje se muškarci mogu osloniti tokom cele sezone. Nova kolekcija će biti dostupna u svim H&M-ovim prodavnicama koje prodaju mušku odeću u dva navrata – 18. februara i 10. marta – kao i na internetu.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.