Modeli modne agencije FOX na pisti Dolce & Gabbane

0

Modeli modne agencije FOX su se našli na reviji koju svaki model željno priželjkuje. Reč je o reviji visoke mode za Dolce and Gabbanu održanoj  8. i 9. jula u Palermu. Momci ne kriju svoje oduševljenje stečenim iskustvom, viđenom organizacijom  i ostalim poznatim ličnostima koje su upoznali i videli tih večeri.

Reč je  o Zoranu Karanu, Aleksi Gavriloviću, Dejanu Obradoviću, Tomi Kovijaniću i  Petru Rašiću. Zahvaljujući svojoj agenciji postali su bogatiji za još jedno iskustvo koje će im sigurno samo dobro doneti u budućnosti. 

Sva petorica imaju veoma lepe utiske sa revije i navode da im je ovo iskustvo u svakom slučaju dobrodošlo, kako privatno tako i na poslovnom planu. Momci iz Srbije su imali jedinstvenu priliku i čast da rade na ovakvom svetskom i prestižnom događaju.

Nakon testiranja i pojedinačne inspekcije svih nas, reviju je otvorio Sean O’Pry ljudima iz Srbije poznatiji po spotu „ Blank space” čuvene Taylor Swift.  I pored moje pozitivne treme nakon mog izlaska na scenu osećao sam se kao da sam na vrhu sveta. Jako sam počastvovan što sam bio deo tako velike organizacije i brenda. Veliko hvala mojoj agenciji, kao i prijateljima koji su uz mene i naravno porodica. Nema teksta kojim bih opisao koliko je bilo nesvakidašnje. – dodaje Petar Rašić o spomenutoj reviji.

Cela organizacija je na visokom nivou, iako sam stigao jako kasno, veče pred show. Sačekan sam od strane devojke iz DGa i imao svog vozača do hotela. Atmosfera je bila fenomenalna, oduševljen sam, organizacija profesionalna i na vrhunskom nivou. Zadovoljstvo mi je i čast što sam učestvovao i predstavljao tako veliki brend. Dodao bih da su kreacije bile fantastične. – ukratko o iskustvu, Toma Kovijanić.

Predivno iskustvo i prilika koja se vrlo retko dobija. Ceo ambijent i modeli su uklopljeni savršeno. Ovo iskustvo je vrlo bitno za buduće angažmane. Naravno, uvek je divno raditi za  Dolce and Gabbanu jer se izdvajaju od drugih.– izjavio je Aleksa Gavrilović, koji je i prošle godine imao angažman sa spomenutim dizajnerima.

Bilo je stvarno fenomenalno. Iako već imam iskustva sa njima moram priznati da je sve prošlo u savršenom redu. Nismo imali mnogo vremena da švrljamo po Palermu. Bilo je super.” – za kraj će Zoran Karan.

 

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend