Moda&LifeStyle Srbija

MANGO predstavlja novu kolekciju proleće/leto 2016 – True Romance

Pod imenom True Romance, španski brend MANGO predstavlja svoj četvrti trend sezone proleće/leto 2016. koji će biti sastavni deo majske kampanje. Ovoga puta, nove modne tendencije nam dočaravaju najtraženiji modeli današnjice – Mathilde Brandi i Steffy Argelich.

1232_MAN_007_ 231_v17dark_CMYK

Nakon trendova Tribal Spirit, Soft Minimal i New Metallics, koje su prezentovale Kendall Jenner, Liu Wen i Karlie Kloss, majska ponuda održava romantiči duh leta i belu boju koja zauzima centralno mesto. Dugačke bluze, lepršave čipkane haljine, transparentnost i obilje ukrasa ispunili su kolekciju ženstvenošću i romantikom. Veliki izbor haljina i pratećih komada u beloj boji vam pružaju sofisticirani izgled od glave do pete. Materijali kao što su pamuk i šifon daju poseban dašak leta i romantike.

1232_MAN_003B_1097_v11dark_CMYK

Nova kampanja snimljena je u martu u Los Anđelesu. Za ovu priliku, MANGO je računao na saradnju sa Alastair McKimm kao stilistom, ali i Luciom Pieroni i Syd Hayes koji su bili zaduženi za šminku i frizuru.

MANGO nastavlja sa svojom strategijom koja se zasniva na redovnom snabdevanju radnji i to komadima po poslednjim trendovima, svaka četiri dana, i lansiranjem novih trend kampanja svakog meseca sa licima koja na najbolji način definišu novu tendenciju. Strategija je implementirana u februaru i za cilj ima da redovno snabdeva potrošače novim proizvodima koji prate poslednje trendove, vešto ih adaptirajući u prateće kampanje za sve kanale komunikacije kako bi imali uvek spreman odgovor za potražnju u svetu fast fashion-a.

1232_MAN_004_ 288_R_v14dark_RGB

Prodavnice MANGO u Srbiji se nalaze u Beogradu – UŠĆE Shopping center, Delta city, Knez Mihailova i Novom Sadu – BIG Shopping center.

 

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.