Moda&LifeStyle Srbija

Levi’s® se vraća na velika vrata – Jeans oaza u srcu Novog Sada!

Najpoznatiji džins brend na svetu, američki LEVI’S stigao je u centar Novog Sada.
Od 28. februara na 95m² u Zmaj Jovinoj 8 ljubitelji casual wear brenda, prepoznatljivog po legendarnom modelu Levi’s ® 501, moći će da kupe i ovaj model, zaštitni znak
holivudskih buntovnika, avangardnih umetnika i muzičkih eksperimentatora. Model koji je 1935. jeans uveo umodnu istoriju pojavivši se na naslovnoj strani američkog Vogue, omiljeni je i među holivudskim glumcima kao što su George Clooney i Joseph Gordon Lewit.

Levi’s® je ovekovečio lojalnost generacija fanova, razvijajući svoj inovativni duh od 1873.
Ove sezone, Levi’s je ponudio novo viđenje omiljenih stilova kojima su bile opsednute generacije predstavivši savršene nove krojeve. Samo najpoznatiji džins brend može tako autentično iskoristiti svoju bogatu istoriju i denim ekspertizu ne bi li ponudio moderne krojeve sa vintage lookom. Inspirisani muzikom, stvorili su kolekciju proleće-leto 2017. Ona je njihova muza koja prožima nove kreacije. Slave muziku i događaje koji okupljaju ljude, miksujući omiljene modele iz 60-tih i 70-tih koje su nadahnule Orange Tab kolekcciju, kao i kultni 501® u Skinny varijanti.

Pored Novog Sada, Levi’s prodavnice se nalaze i u Beogradu – Ušće shopping centar i Delta city, kao i Nišu – Forum shopping center.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.